Hogyan kell a moci hűtőrendszerét légteleníteni?
Figyelt kérdés
Ma cseréltem hűtővizet a motoromban és nem tudom teljesen lelégteleníteni, nincs a radiátoron se sapka se légtelenítő csavar, felhívtam a szervízt és ők is azt mondták, hogy nincs rajta egyik se. Valakinek valami ötlet?2015. máj. 7. 17:31
1/3 anonim válasza:
-csárli,azt már nekünk kell kitalálni,hogy milyen motor is ez ?
2/3 A kérdező kommentje:
Honda CB 1300 S, bocsi lemaradt.
2015. máj. 7. 17:51
3/3 lupara válasza:
Ahol a friss fagyállót beöntötted,a hűtősapkának ott kell lenni.Nem közvetlen a radiátoron,hanem az abba ágazó cső végén,a motor felett,a tank alatt.Zárt túlnyomásos hűtőrendszer nem működhet jól,szelepelt sapka nélkül.A beöntőcsövet teljesen feltöltöd.Sapkát ne rakd vissza,a tankot ideiglenesen igen.Inditasz,járatod pár percet.Ezután szintet ellenőrzöl,ha kell utántöltesz.Sapkát felcsavarod,kiegyenlitőtartályba is pótolsz ha kell.Próbakör után ellenőrzöd a kiegyenjitőtartály szintjét,a maximumon kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!