Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motowell Magnet Rs-ről tudtok...

Mocis99 kérdése:

Motowell Magnet Rs-ről tudtok infokat?

Figyelt kérdés
Egyik haveromnak van újonnan vették 2011-ben és most tesz le AM-et. Lehet tudni erről a motorrol bármi megbizható infót? Azt tudom hogy hamisitvány motor van benne de akkor ugye az össze többi dolognak is hamisítványnak kéne lenni? Pl Karbi gondolom nem 17.5 Dellorto PHVA. Főfuvoka mekkora lehet benne? Valaki akinek volt a motorhoz tulajdonosi szerencséje ki tudná fejteni hogy milyen? Mert elkapott a kiváncsiság amikor haverom azt mondta óra szerint 100-at megy és lemérte gps-el. Lehetséges e ez egy 300k robogótol?

2015. máj. 5. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

1.Hülye aki 300-at költ egy kínai robogóra.

2.Az a 100 jó lesz 80-nak is.

2015. máj. 6. 07:28
 2/3 anonim ***** válasza:
felejtsed el , hogy annyit megy ... max egy rohadt nagy lejtőn talán talán talán kipörgött odáig ..de amúgy sima úton nem megy az annyit , órája szerintem elmegy kb 85-ig azt ennyi.. , amúgy én nem vennék olyat..
2015. máj. 6. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Egümotor-on olvastam róla egy rövid tesztet amiben tuningolták és igen nagy tuning kellet hozzá hogy menjen 80-at. Még a 70-hez ís alakítgatni kellet.. [link]
2015. máj. 6. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!