Saab 9-5 vélemények?
Figyelt kérdés
Hallottam és olvastam is sokat már róluk.Es sajnos nagyon vegyes dolgokat.2ooo évjárat körülire gondoltam,motor max 2.3 és mindenképp benzin!Motorok látom brutálisak bennük.Érdekelne megbízhatóság,kényelem,fogyasztás,motor erő,dinamizmus,helykinalat,egyszóval minden.2015. máj. 3. 19:45
1/2 anonim válasza:
Egyik ex munkatársam nemrég beleugrott egy 9-5-be. Céges kocsi, végig szervizelve ment a rizsa, ismeri a tulajt és vett egy akkora foskupacot... :D
Komolyra fordítva, nincs kimondottan jó hírük, én nem erőltetném annyira a dolgot.
2/2 anonim válasza:
Akkor a barátod egy rosszat fogott ki. Képzeld, bármiből kifoghatott volna rosszat ennyi idős autónál. Nem az autó,hanem a roh*dék nepper hibája aki ráerőltette.
Én jókat tudok róla mondani. Elektronika egy hulladék,azt mondjuk aláírom. Letilt, nem kapcsol be a klíma stb. Borzalom. De motorikusan nagyon jók,és erősek. Nekem egy 9-5 Griffinem van 3.0 V6 benzines. Hihetetlenül elég az az erő ami benne van. És iszonyat kényelmes beltér.
Presztizs,megfizethető áron. Nézesd meg ha veszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!