Citroen Xsara 2001 gyári fejegységhez hogyan lenne megoldható egy USB-s olvasó?
Van egy 2001-es Citroen Xsarám gyári fejegységgel, azt hogyan lehetne kivitelezni hogy pendrive-ról halgassam a zenét róla?
kicserélni másikra nem szeretném mert akkor nem müködne a multikormány funkció, amit a neten adnak CD tárat szimuláló USB-s dolognak az ára meg elég irreális... :S
Létezik erre valami olcsóbb megoldás?
Itt nézz körül: www.densiontrade.hu
A legolcsóbb a szivargyújtós FM Transmitter, de az hitvány minőségű. Biztos van olyan autórádió, ami támogatja a multikormányt.
#1 vagyok: Bocsi, fáradt vagyok. De a transmitter nem támogatja a kormányt, egy frekvenciát használ csak.
FM transmittert már próbáltam... több félét is de mindegyik enyhén szólva kaki volt :)
Amúgy nem baj ha fejegységet kell cserélnem, csak működjön a multikormány meg mind a 6 gyári hangszóró :)
Néztem másik pioneer fejegységeket is az a kettőn kívül amin csak USB van, elméletileg azok is jók akkor nekem :)
Konkrétan ezt néztem:
De most ha én veszek egy fejegységet meg egy kormány adaptert majdnem ugyan ott vagyok vele mintha vennék simán egy CD tárat szimuláló kütyüt a gyári fejegységhez :)
Konkrétan erre gondolok:
Nálam nincs multi kormány így ebben nem vagyok jártas de tudtommal 10pluszos az összekötő kábel na meg ugye a fejegységnek is kezelni kell m.kormányt.
Szóval nem lesz olcsó de szerintem jobban megéri aftermarket fejre váltani.
nézd meg, nincs e aux bemenete a gyári fejegységnek. Sok gyári cuccnak van, cska nincs kivezetve.
Ha lenne, akkor egy sima mp3 lejátszó és csókolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!