Kezdő autónak szerintetek egy Audi A3 1999-es,101lóerős autó megfelelő?
Na, még egy álmodozó.
Akarsz venni egy autót, de még nincs jogosítványod. Többször írod hogy Ti vagytok az első tulaj. Most mégis meg akarod venni az autót a nagybácsitól. Akkor a nagybácsi a "nulladik " tulaj? :)
Az persze természetes, hogy garázsban tartott, extrákkal felszerelt, megkímélt, roppant olcsó, és meg is van rá a pénzed. Ezen kívül még azt is tudod, hogy hol mérnek a rendőrök, és milyen kütyükkel lehet őket átverni.
Barátom! Akinek ennyire tuti minden, annak nincs mit kérdezősködni. Vedd meg, és arcozzál vele!
O.K. akkor használd, de ne kérj véleményt olyan dolgokról, amiről nekünk- kivűlállóknak- lövésünk sincs.
Nem tudjuk hogyan vezetsz (jogosítvány nélkül)
nem tudjuk milyen gyakorisággal mekkora távra akarod használni az autót, ismeretlen a műszaki állapota, stb, stb.
Gondolj bele, Te is kérdezgetsz. Egyenlőre önmagadban sem vagy biztos, de közben idegenektől várod a megoldást?
Ne sértődj meg, nem rám tartozik, hogy ezzel a labilis mentalitással, jogosítvány nélkül kimész a közútra egy 2 literes autóval. A Te dolgod. Viszont lehet, hogy egyszer jössz szembe velem.... :(
Nem jogosítvány kell a vezetéshez, hanem autó és aki vezeti. Tízennégy évesen elértem a pedálokat "bőven", mondjuk nem volt nagy mutatvány ,mert 170+ centis voltam női/kis autóban ráadásul ;).
Nem írom a konkrét számot mert sokak előtt lebuknék, junior sport eredmények miatt. Nem ismert csak könnyen megtalálható vagyok a következő infóval együtt
No a lényeg nagybátyám nagy aszfaltos telephelyén már megtanultam normálisan vezetni, hát jogosítvány 200+ ezer kilométernél harmadjára tettem, le a borítékkal. Szívattak. Bár a oktató szerint ez a bevett keresete a vizsgáztatóknak, ja és nem ő adta át a pénzt. (persze attól még kaphatott belőle vissza.)
Amúgy kisebb büntetés jár, ha jogsi nélkül csinálsz valami nagy galibát. Szerencsére ezt nem élveztem ki.
Anyám kocsija vagy a garázsban állt, vagy én vezettem, és én is adtam el, mint első autóm gyorsan - szét volt hajtva már ;). Gamer PC-m bánta az árkülönbözetet. Mindegy a konzolon nem kell telepíteni.
Az az extrákért nem fizetnek ki annyit. ;) Vagy semmit. full extrás autón sokszor nullázák extrát, a futott kilométer számít és az állapot. Sokszor még a bőrkárpít is mínusz, automata váltó ha nem kormányváltós/"triptronic" erősen, és meghibásodás miatt az elektronikai is. Egy cikk szerint három extra van ami nem csökkenti a használt autó árát. Klíma, a könnyűfémfelni és a téli gumival szerelt plusz acél gumiabroncs szett. A navi-nál hozzátették valamelyik autó célcsoportjában vagy alap, vagy 20-30 ezerért vesz egyet amit a műszerfalra rak, ha nem okos telefonnal vezet.
Fogalmam sincs egy ilyen (AUDI és 3-as) zsebcirkáló mennyibe kerül. De amit írtam az extra nem érvényesíthető az használt autó árban, sőt.
Tudom van akinek tágas adottságaiból, és van aki meg ezt a méretet szereti. Nem sértés a zsebcirkáló, csak én tágas közép és felső-közép kategóriában nem érzem az arcomban az oldal ablakot, bár volt még egy MB E is, amiben igen, az a négy kerek lámpás utáni., annak rádöntötték a vezetőre és anyós ülésre az oldal ablakot fejmagasságban, a sportosság benyomásának külső optikai eléréséhez nyilvánvalóan.
Sziasztok!
Úgy döntöttem,hogy kezdésnek jó lesz az A3-as..Ami igazán tetszik,az az A5/S5/RS5 Audi..A3 után valószínűleg egy A5/S5 lesz,ha a család is beleegyezik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!