Melyiket választanátok? Audi Q5 vagy Volvo XC60? Miért, melyik a "jobb"?
Ha új autóról van szó:
Apám ismerőse ugyan ezen vacilált tavaly. Ő volvót vett. Egyszerűen azért mert, egyrészt nagyobb kedvezményt adtak, másrészt ugyan azért a 12M forintos árért (volvónál ezt 10,8-ra, audinál 11,1-re engedték volna le) volvóba kapott egy 150 lovas automata váltós xenonos navis stb. autót, míg audiba ugyan ezért a pénzért, kb csak az automata váltó fért volna be, és azt is csak összkerekesként lehetett volna venni.
Ugyanebben voltam pár hónapja, nálam XC60 Summum (plusz még azon felül jópár komoly extra) automata lett a befutó és nagyon nem bántam meg, annak ellenére hogy előtte Audim volt!
Megnéztem, kipróbáltam a Q5-öt is és bár jó-jó, de valahogy nem győzött meg. Valahogy nekem egy ilyen "legagyisított" Q7 benyomását keltette. A Volvo meg első percben már szerelem volt.
Ami nagyon nem mellékes, hogy többek között a korábbi borzalmas Porsche Hungáriás szervíztapasztalatok miatt is billent a mérleg - sok más mellett persze - a Volvo felé.
Tehát nekem egyértelműen Volvo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!