Lényegében egy műanyag burkolat hiányzik csak. Lehetett költségcsökkentési oka, vagy hogy hozzáférhető legyen minden azonnal, mindenféle burkolat nélkül, vagy egyéb műszaki oka lehet.
2015. ápr. 29. 19:13
2/6 anonim válasza:
Irigyellek azért,hogy ez a legnagyobb problémád,hogy miért nincs leburkolva az akksi......
2015. ápr. 29. 20:18
3/6 anonim válasza:
Rájöttek, hogy túl sokszor kell leszedni
2015. ápr. 30. 07:37
4/6 anonim válasza:
"Ez ma már egy sz#ros Skodánál is elvárás lenne"
Azt' ugyan miért? Talán zavar az akku? Vagy burkolattal kevesebbet fogyaszt az autó? Nem értem én ezt a világot, b***meg. A motortérben felőlem minden lehet burkolatlan, erős a gyomrom, bírom én a szelepfedél látványát is. Csak ne szabaduljanak el az alkatrészek és ne zörögjenek. Úgysem nyitogatom éjjel-nappal, ha meg felnyitom és valamihez hozzá akarok férni, először úgyis lekapom a hiper-szuper fröccsöntött díszburkolatot. Értem én, hogy minőség meg minden, de a minőséget nem csak (pár év után zörgőssé váló) burkolatokkal, (ápolás híján repedező, elszínezedő) bőrkárpittal és (körmöktől, kulcstól, UV-tól lehámló) gumírozott műanyagokkal lehet elérni. Csak éppen a parasztnak ez kell, ezért ad a kelleténél többet az autóért, mer' minőség van.
2015. ápr. 30. 08:40
5/6 anonim válasza:
én totál leszarom hogy nincs leburkolva, sőt még etszik is, mert így tudok villogni hogy 87 000 ft-os Optima spirálcellás akkumulátor van benne mert aki benéz a motorház alá, annak egyből szembetűnik. Ha ellene burkolva, senki sem látná. Amúgy meg amit bebasznak műanyaggal, télen hideg van, nem indul a kocsi, beakarod bikázni, nagy hidegben a műanyag rideggé válik hozzáérsz, és már törik is el, ellenben ha nincs a burkolat, csak rálököd a csipeszt, nem baszakodni a műanyaggal, nem törik el és nem lesz ocsmány látvány utánna, nem kell pattingatni, nem fog rezegni évek múlva, stb. szóval lehetne azt sorolni hogy mennyi hátránya van előnyök nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!