A bmw-seknek mért nem csinálnak már egy topic-ot? Már kiver a víz mikor rákattintok egy kérdésre és a linkben benne van az a szó, hogy béemvé!
Nagy átlagban azért ők még nem BMW-sek (Később "Bajor márka", csak hogy ne verjen ki a víz). Ők csak szeretnének ilyet venni. Az más kérdés, hogy az isten barmai mért nem tudják keresőbe beiírni, mert sajnos tényleg gyakori az ilyen kérdés.
Amúgy szerintem a "Bajor márka" jó autó, akármit mondanak, nem véletlenül ennyire népszerű, és ha kereslet van rá, hát a nepper behoz egyet.
A leharcoltabb részéről pedig annyit, hogy minden márkából van olyan. Egyszer egy prémium autó is megöregszik, csak valahogy a szakadt opelt meg suzukit senki nem említi és nem nézi le. Miért?
Nekem is az van, 4 literes.
Ha valami érdekel vele kapcsolatban, kiírok egy kérdést, ezért van az oldal.
Nem csak a suzukisok, opelosok, simsonosok írhatnak ide, bizony a bmw -sek is.
Miért fáj az neked hogy vannak ilyen kérdések?
#3: Szerintem a kérdező nem a normális bmw-sekre és a normális bmw-s kérdésekre gondolt... Vannak elég... egzotikusak. Ritkán járok ide, de a bmw-imádós selfie-s like-os szösszeneteket nehéz feledni, akár troll, akár valós. Viszont én vigyorgok egyet rajta, sokadiknál pedig max. unom, de emiatt el se olvasom, kiakadni komolyabb dolgokon szoktam.
Nekem kellemes BMW-re gondolni, van a háztartásunkban egy megbízható motor, ami BMW. Az autókhoz nem értek, annyira nem is érdekelnek, így lövésem nincs, melyik tábornak van igaza, amikor a megbízhatóságról vitáznak. Gondolom, valahol a 2 véglet között lehet az igazság, plusz a BMW-k sem egyformák. Motorból is voltak elég durva típushibák, de attól még a zömük népszerű és igen tartós.
A BMW-sek utálják a legjobban a BMW iránt érdeklődő átlagnépeket (tőlük tudom), az olyanokat, mint akik itt is BMW-t akarok venni kérdéseket írogatnak ki (a saját kérdésedtől is kiver a víz?).
Azért utálják ezeket a "BMW-t akarok" embereket, mert lejáratják a régi BMW-seket is. Ugyanis ezek az átlag, "én is BMW-t akarok" fajta emberkék tudnak lenni a legnagyobb üleparcú taplók (igen, vannak közöttük más etnikumok is), az utakon és itt a weben is, ők miattuk van ilyen sok használtan szakadtan olcsón importált M-rendszámú BMW már az országban. Aki szerette a BMW-ket, az már keresgél más kedvenc után ezek miatt. Úgyhogy ne a BMW-re legyél mérges, ne is a BMW-s szakikra, hanem az "én is BMW-t akarok, mert csak" típusú üleparcokra. Ismerem a márkát (nem csak ezt, hanem sok másikat is) és sok öreg róka BMW-st is, és elhiheted nekem, ez mind így van ahogy írom.
"Ismerem a márkát (nem csak ezt, hanem sok másikat is) és sok öreg róka BMW-st is, és elhiheted nekem, ez mind így van ahogy írom."
Tibi, te vagy az, az átépített 3as bömbölővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!