Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Na most milyen olaj folyik a...

Na most milyen olaj folyik a kocsiból?

Figyelt kérdés
egy audi a3-ről van szó, párszor oda ütöttem az alját, és a motor alatt olajteknő vagy karter nem is tudom mi az a leengedő csavar fölött el van repedve, de amikor aknán megnéztem láttam, hogy ez már egyszer javítva lett valamilyen anyaggal bevonták, de hát újra elkezdett folyni, csöpögni inkább, pár óra állás után tócsa van az autó alatt, de itt jön az érdekes dolog, a nívó pálcán még mindig ugyan ott van az olaj szint, na akkor ez most, hogy, és mint van ???
2015. ápr. 27. 01:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyrészt olajat hidegen ellenőrizd, nívópálca ki, letöröl, vissza és úgy a szintet.

Pár csepp is tud elég nagy foltot hagyni ha olyan a talaj. Viszont ez kartercsere lesz, minél előbb

2015. ápr. 27. 07:22
 2/3 A kérdező kommentje:
hidegen ellenőriztük, csak tényleg az az érdekes, hogy 1 hónapja így van, és nem csökkent az olaj
2015. ápr. 27. 13:54
 3/3 Zebra3328 ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy motorolaj folyik belőle! Lehet sebességváltó vagy kormányszervó olaj is. A kifolyt olaj színe segíthet ezt megállapítani. A kormányszervó olaja pirosas, a váltóé pedig zöld vagy szintén pirosas színű szokott lenni.
2015. jún. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!