Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eladtam az autóm meghatalmazás...

Eladtam az autóm meghatalmazással, most mit tegyek? Lent leírom a történetet .

Figyelt kérdés
Problémám a következő lenne . Eladtam az autóm de nem irtunk adásvételit hanem csak egy meghatalmazást hogy ők továbbadhatják. Ki is fizették a teljes vételárat. Mondták hogy az adásvételit kiküldik . Ki is küldték 2 nap mulva már a kezemben volt csak "véletlen" egy számmal elírták a rendszámom . Ez 5-6 napja történt . Felhívtam őket azt mondták nem tudnak új adásvételit küldeni mert el lett indítva a papír munka az autóval . Megnéztük a rendőrségi adatbázisban és az autó még mindig az én nevemen van . Ha ez nem változik 10 napon belül, akkor ha ismeretlen tettes ellen teszek feljelentést hogy az autom ellopták akkor visszakerül hozzám az autó? Ui. : pénz átvételéről nem irtunk papirt .
2015. ápr. 26. 03:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor még a te neveden van az autó?

Ilyet eleve nem szabad csinálni, mert bármilyen szabálysértést elkövethetnek vele, és akkor megy hozzád egy horror büntetés.

Olyan nem lehet, hogy más rendszámot írnak rá, az okmányirodában egyből kiderül a többi adat alapján.

Pénzt nehogy visszaadd, meg az autót se vedd már vissza.

Szólj az eladónak, hogy írjatok egy rendes adásvételit, vagy ki kell vonatnod a forgalomból az autót.

Törzskönyvet is nekik adtad?

Mivel neveden van az autó, jogosult vagy felette rendelkezni, kivonathatod, stb.

2015. ápr. 26. 06:16
 2/3 anonim ***** válasza:

velem ugyanezt játszották el évekkel ezelőtt, aztán járhattam rendőrségre, bíróságra, mert raboltak az autóval, ami a nevemen maradt..bár ki volt fizetve, csak rosszul papírpzva.

ki van ez találva.

a pénz átvételéről hiába nincs papír, te fogsz könyörögni a kigyúrt kétajtós szekrényeknek, hogy busás kamattal fizethesd vissza...és visszakapsz nagykegyesen egy roncsot.

2015. ápr. 26. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Hamis vád bűncselekményt követnél el.
2015. ápr. 26. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!