Toronymerevítő! Van értelme?
Tudom mi célt szolgál, és értem is az elvét. Viszont nem tudom mennyire érezni a hatását. Hozzátenném, hogy nem apu 1.4-es Astrájába szeretném belerakni. Szóval adott egy 250Le, hátsókerék-hajtású sport futóműves autó. Mennyire lenne érezhető hatása a toronymerevítésnek? Van ebben valakinek releváns tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
Valamint mi különbség lehet egy 15, 40, 60, 100 ezer forintos változatokban?
Ekkora teljesítménynél már van értelme, ha állandó jelleggel nyomod mint süket a csengőt - és leginkább nem egyenesen.
Árban csak annyi a különbség, hogy 5000-ből én is hegesztek neked egyet, de az valszeg nem lesz sem teljesen méretpontos és az sem biztos, hogy többet fog merevíteni, mint egy odaszigszalagozott seprűnyél. Nézz szét fórumokon, face csoportokban, szoktak árulni elég korrektet. 40-60 000 környékén már normális anyagból gyártott állítható és a talpakon is méretpontos toronymerevítőt kapsz ( persze állítható csak akkor kell, ha állítható dőlésszögű toronycsapágyad van ).
Ha csak utcán használod akkor szerintem felesleges - csak az "esztétikumon" dob valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!