Lipcsik tamás kérdése:
Szerintetek meik a jobb autó a wolkswagen vagy a BMW?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 20:53
1/7 anonim válasza:
1, Nem "meik" hanem melyik!
2, Nem "wolkswagen" hanem Volkswagen!
3, Ez így elég tág fogalom. Melyik típusokat összehasonlítva jobb? Mind a két márkának van nagyon rossz és nagyon jó típusa is.
2/7 anonim válasza:
szerintem a vorkszvágen jobb mint a bmv...vagy fordítva??!?!
4/7 anonim válasza:
Most nem is tudom, hogy a Negawsklov jobb, vagy a WMB... Nem tudok dönteni.
5/7 anonim válasza:
Én inkább a VW-t választanám de ez csak az én véleményem. Prémiumautók, akinek nem jelent gondot ki tudják élni az előnyeiket. Ha csak alapból ez a kérdés akkor ennyi, de ha autót szeretnél venni használtban akkor én egyiket sem venném, bmw horror ár, wolkswagen meg 1,5-szer annyiba kerül mint egy opel vagy egy ford, lehet hogy jobb de ugyanúgy beleteszik a km-t még inkább jobban.
6/7 anonim válasza:
Én Volkswagent vennék. Olcsóbb fenntartani, és nekem kinézetre is nagyon tetszenek, főleg az újabbak, és sokkal olcsóbb, mint egy BMW. BMW-t használtan itthon nem nagyon lehet(érdemes) venni, mert 90%-uk kintről van behozva, visszatekert km órával. Ráadásul ezekben könnyen tönkremehet bármi, mert nem jó alkatrészeket raknak bele, hanem a lehető legolcsóbbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!