Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van itt olyan aki szalonból...

Van itt olyan aki szalonból vett nagy motoros benzines autót? 3000ccm körülit. Mesélnél a szervíz tapasztalataidról?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni minden napos autónak egy bmw m4-et, de félek, hogy megeszi a nadrágomat az autó.

Sosem volt még ilyen nagymotoros autóm, rend szerint 1.6-1.8 benzinek voltak, de mindig is egy ilyet szerettem volna.

Mindenképp újonnan szeretném megvenni, az üzemanyagfogyasztással, olajjal, szűrőkkel tisztában vagyok, a gyorsan kopó dolgok érdekelnének és az áruk. Pl. Kerámia féket hány km után kell cserélni? Váltó, kuplung bírja a nyomatékot? Ilyenekre gondolnék...

2015. ápr. 24. 09:22
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem nincs ilyen, csak kétliteres. de...

ezek az autók nagyon-nagyon ki vannak találva..ha most bemész a Mogyoródi úti szalonba egy táska pénzzel, és ilyent kérdezel, furcsán fognak nézni...tudom, nem érdekel, hogy néznek...és öt évig nem eszi a nadrágod...majd hat év után kezdi csipegetni(nekem nyolc év után kezdődött, persze lájtos vezetésnél. az automata váltó sem elromlós...nekem még soha nem romlott el automata váltó)

Ha normálisan(drift, verseny, üveghang nélkül) használod, az első hat év dögunalom...

mégegyszer: ezek nagyon ki vannak találva..egyébként eladhatatlan lenne.

szerintem.

2015. ápr. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!