Új Insignia vagy Passat? Szerintetek melyik a jobb kocsi? Insignia sokkal jobban tetszik belül, de van olyan tágas és megbízható és modern mint a passat?
Az Insigniának már az elég baja, hogy kb. 300 kilóval nehezebb egy Passatnál, vagy bármilyen középkategóriás autónál. GM kegyetlenül lemaradt a súlycsökkentésben. A forgalmiban keményen elcsalt tömeg adatok szerepelnek.
Ez odaver a fogyasztásnak, kanyarstabilitásnak, igaziból mindennek. Én nem adnék pénzt egy újabb Opelért.
Olvasd el ezt a cikket: [link]
Ültem az új Passat-ban, és elképesztő minőségérzet fogadott benne. Mindennek megvan a helye, minden úgy kattog, úgy nyílik-záródik ahogy kell neki. Ez nem egy S Merci, de mégis úgy éreztem ettől jobban nem lehetne összerakni a belsejét. Az Insignia kicsit valóban el van maradva, mint ahogy a GM úgy általában. Kényelmes volt, de nem ennyire kényelmes. Minőséginek hatott, de nem említeném egy lapon a Passat-tal.
Szó sincs arról, hogy márkafanatikus vagyok, sőt, úgy általában nem részesítem előnyben az új német autókat, de ezek tények. Kívánatosabb számomra egy Passat, és az autó elhitette velem, hogy 10 év múlva is az lesz - na majd akkor újra találkozunk a használtautó piacon.
Én simán vennék Insignia-t, nem véletlenül nyerte azokat a díjakat...
Persze a Passat azért egy szinttel magasabban jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!