Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autógyárak miért nem szerelnek...

Autógyárak miért nem szerelnek sokkal komolyabb lopásgátló rendszert az autókba?

Figyelt kérdés
Ha valaki komolyabb védelmet akar, spéci rendszert kell beépíteni (pl. Pajzs). Miért nincs alapból nagyon komoly lopásgátló az autókban? Pl. Rejtett kombinált nyomkövető rendszerek azonnali biztonsági őrös riasztással.
2015. ápr. 18. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert pénzbe kerül. Komolyabb autógyártók 300-800 ezres felárért tesznek bele.
2015. ápr. 18. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg mert nem minden országban van rá szükség.. Én Németben többször az utcán parkoló autómban, vagy annak ajtajában!! hagytam a kulcsom és senkit nem érdekel. Persze nem direkt.
2015. ápr. 18. 09:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert az autógyárnak tökmindegy hogy ellopják e az autódat vagy sem. Sőt az lenne a jó ha gyorsan ellopnák, neked kifizeti a biztosító és veszed az újat. Ha kínálnak is ilyen extrát, annak csak a marketing áll a hátterében, nem a gyáriak irántad érzett aggodalma.
2015. ápr. 18. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert az autógyárak nem tartanak biztonsági szolgálatot. De amúgy minden jobb autóba rendelhető lopásgátló, riasztó, emelésérzékelő, belsőtér védelem, ilyesmi.

Alapból nem szokás, hogy még több pénzük legyen, veszik őket nélküle is, max rendelnek bele. Nem ez dönt egy autóvásárlásnál, mivel egyik gyártó sem rak bele alapból. Ha egyik elkezdene, akkor ez lenne a verseny és onnantól mind ezt tenné.

Jelenleg a formákkal, tompított fényszórókkal, 4 kerékhajtásokkal, meg azzal a fékező funkcióval versenyeznek. Meg még persze jó pár dologgal. De van amelyikben jobbak az ilyen dolgok, van amelyikekben kevésbé.

Amúgy azt megfigyeltem, hogy a drágább autókban valahogy nem szokás parkolás közben a kormányzár, váltózár meg ilyesmi. Ennek nem tudom az okát. Pedig pont, hogy ezek adnának fejtörést egy tolvajnak.

Meg persze a GPS. Én inkább csak azt rakatnék bele ha lenne egy nagyon drága autóm. Aztán csak követni kell az autót, hogy hova megy. Lehet lelepleződik egy egész banda és meglesz pár autó.

2015. ápr. 18. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, azért egy autógyárnak se jó, ha egy pillanat alatt ellophatóak az autói!!! Volt ilyenből igencsak gondja a BMW-nek például nem is olyan régen, hogy szoftveresen simán el lehetett lopni azonnal.
2015. ápr. 18. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért akik komolyabban foglalkoznak autólopással, azok biztos nem fognak GPS-el megkereshető autót ellopni.
2015. ápr. 18. 09:26
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:

Fölösleges sok pénzt beleölni, a gyár még nem rakja bele a fejlesztést a kocsiba, de már minden infó kiszivárgott róla és a profi tolvajok fèl perc alatt el is lopják a kocsit.

A VW is belerakosgatta az indításgátlót ahol meg kell érinteni a két csavarfejet. Bármelyik VW tulaj beleül öcsém Seatjába és beindítja.

A profi tolvajok kiröhögik a próbálkozások, azt nem visznek el amit nem akarnak...

2015. ápr. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!