Autógyárak miért nem szerelnek sokkal komolyabb lopásgátló rendszert az autókba?
Mert az autógyárak nem tartanak biztonsági szolgálatot. De amúgy minden jobb autóba rendelhető lopásgátló, riasztó, emelésérzékelő, belsőtér védelem, ilyesmi.
Alapból nem szokás, hogy még több pénzük legyen, veszik őket nélküle is, max rendelnek bele. Nem ez dönt egy autóvásárlásnál, mivel egyik gyártó sem rak bele alapból. Ha egyik elkezdene, akkor ez lenne a verseny és onnantól mind ezt tenné.
Jelenleg a formákkal, tompított fényszórókkal, 4 kerékhajtásokkal, meg azzal a fékező funkcióval versenyeznek. Meg még persze jó pár dologgal. De van amelyikben jobbak az ilyen dolgok, van amelyikekben kevésbé.
Amúgy azt megfigyeltem, hogy a drágább autókban valahogy nem szokás parkolás közben a kormányzár, váltózár meg ilyesmi. Ennek nem tudom az okát. Pedig pont, hogy ezek adnának fejtörést egy tolvajnak.
Meg persze a GPS. Én inkább csak azt rakatnék bele ha lenne egy nagyon drága autóm. Aztán csak követni kell az autót, hogy hova megy. Lehet lelepleződik egy egész banda és meglesz pár autó.
Fölösleges sok pénzt beleölni, a gyár még nem rakja bele a fejlesztést a kocsiba, de már minden infó kiszivárgott róla és a profi tolvajok fèl perc alatt el is lopják a kocsit.
A VW is belerakosgatta az indításgátlót ahol meg kell érinteni a két csavarfejet. Bármelyik VW tulaj beleül öcsém Seatjába és beindítja.
A profi tolvajok kiröhögik a próbálkozások, azt nem visznek el amit nem akarnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!