Melyik a jobb autó a Porsche vagy a Lamborghini?
Teljesen más a kettő. Nekem a Porsche a csúcs ezt előre leszögezenm,ez a kedvenc autóm. Lamborghini egy igazi exkluzív, feltűnő vérbeli sportkocsi, rohadt nagy motorral és teljesítménnyel. A Porsche (911) gondolom erre vontakozik most a kérdés.. Nos ez egy sokkal kevésbé feltűnő, kirívó autó, ami a külsejét illeti, viszont tudásban simán hozza a Lamborghini szintet. Ha megnézzük azt,hogy mennyibe kerülnek, akkor meg nagyon látsziK,,hogy a Porsche sokkal jobb ár-érték-tudás arányú gép. A porsche varázsa nekem abban rejlik,hogy egyáltalán nem akar többnek tűnni mint ami (még azt is megkockázatom,hogy kevesebbenek aakr tűnni) viszont valai félelmetes tudás és minőségi mérnöki munka van mögötte. Rohadt egyedi az autó a farmotoros - boxermotorjával és a hátsókerékhajtásával. Porsche egyértelműen sportautó,de az se áll neki hülyén ha 50-el mész vele öltönyben szálsz ki belőle,mert van benne valami visszofogott, tekintélyes letisztul elegancia, ami szerintem a Lamborghiniben nicns meg. Az is elegáns természetesen,de másképpen. Talán ahhoz hasonlítanám , mint ahogy egy német elegáns,meg egy olasz ember :) Mind a kettő máshogy,de attól még azok. Műszakilag nem tudok sokmident a lambo-ról , inkább csak a külsejét ismerem, de ár/tudás arányban biztos vagyok benne,hogy jobb a porsche. Itt van végül ez a videó. Szerintem ezt nem sok más autóval leehtne megcsinálni ide véve a laborghinit, ferrarit és a többit se :) :
" Műszakilag nem tudok sokmident a lambo-ról"
Igazából nem hogy műszakilag,hanem egyáltalán semmit nem tudsz róla,mert akkor nem írkálnád itt ezt a sok baromságot,hogy porsche mennyivel jobb!
a videót amit linkeltél meg hagyjuk.......annyira gyenge.....nem is értem mit keres a videó címében a drift szó...
Porsche a legjobb.
A Lamborghini is nyilván nagyon jó, és műszakilag sem olyan komplikált, mivel nagyon sok alkatrésze közös az Audival (nem az 1.9 TDI-vel, hanem a csúcs Audikkal :))
na itt pont a gallardo-t veri meg :
https://www.youtube.com/watch?v=1iHYmaNGHEo
remélem ez mostmár tetszeni fog;)
73%-os,te nem tudom miért egyfolytában a gallardohoz hasonlítgatod a 911-est........gondolom nem baj,hogy a lambónál a gallado a belépő szint,ettől nincs lentebb!ehez képest elég szomorú hogy egy "csúcs" porsche éppen csak lenyomja!!!
Ezt a dinamika hülyeségedet meg hagyjuk....nem is minősíteném!így egy gyári 1200-es ladával is lehet "driftelni"
Aha.. csak amíg egy 3-4 éves gallardo 35-40 millóba kerül addig egy 3-4 éves 911 14-15 be , és simán megveri mint az láthattad. A Porschenak se ez a csúcsmodellje, ott van pl. a 911 gt2 RS , amit odarakhatsz az Aventador mellé is , mert nem fog szégyent vallni , meg ott van ugye a 918 spyder , aminek a vételára 230 millió körül mozog ha jól tudom. Az meg, ha neked semmi,hogy egy 15 millió forintért kapható autó , lenyom egy 40 milliósat , akkor az már a te bajod ;)
(911<->Aventador) https://www.youtube.com/watch?v=Jds2RczAbvg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!