Egy Totalcar újságíró kb. mennyit keres?
Levetett rom? Vályi Pistának volt Alfája, volt Priusa is, amit elloptak. Winklernek Cougarja van, Bazsónak pedig egy Datsun versenyautó. Becsületesneppernek Fabia vagy Octavia kombija van (Nepperkalandok Németo.-ban).
Honnan szedted, hogy sz*r kocsikkal járnak?
Winkler az dolgozik máshol is, a Nepper is.
Csikósra, Stumpra és a Papp Tibire gondoltam.
micsoda nevek vannak itt, azt sem tudom ki kicsoda.
más meg még a kocsiját is tudja az illetőnek, milyet használ.
nem semmi a bulvármédia hatása.
nem keresnek milliókat, de ez a levetett kocsik duma hülyeség. A csikósnak a veterángarázsa az tényleg inkább 10 millió, mint 5, a karottának legutóbb 159-es alfája volt, és mellette neki is vannak hobbíautói, leginkább a datsun-t említenm ami hosszú éveken át épült, az is sok millióba lehet már... A winklernek a veterán mercury coogar-ja sem épp egy lom, az is több milliót ér, plusz van neki motorja meg roboja is, hétköznapra egy 3.0 V6-os toyota 4runner terepjáró, meg nyilván a feleségének is van kocsija... hm sztem sokat szeretnének ilyen szar hzetben lenni mo-n hogy ezeket megengedhessék maguknak...
mellesleg vszinű nincs szükségük arra hogy komolyabb autót tartsanak fenn, mivel tesztautókat használnak, minek álljon egy 5-10 milliós kocsi veszítve az értékét folyamatosan, ha úgyis letesztelik az összes 3-as, 5-ös X5-ös bmw-t meg a kategóriatárs audikat merciket, jó japán autókat?...
Nyilvánvalóan minimum 2-300ezer, mivel laknak valahol (havi 100e), családjuk van (kivéve winklert ugye,havi 100e), és marad évi sokszázezer költőpénzük autóra.
Mondjuk a csikós szülei diplomaták voltak,azok ugye köztudottan koldus népek, bár bende is csak játssza a csórót ott az újlipótban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!