Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti, hogy szoktátok, megvan a...

Ti, hogy szoktátok, megvan a régi kocsi ás mellé veszitek az újat, vagy előbb eladjátok és utána keresgéltek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 22:24
 1/5 Beviz Elek ***** válasza:

Faterom megvette az újabb használtat, majd eladta a régit.

Én megvettem a másik használtat, majd csajom kezébe nyomtam az előző kulcsát.

2015. ápr. 16. 23:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem még csak az első autóm a mostani de a következőt úgy veszem hogy ezt előbb eladom. Annyival is több pénzem lesz a következő kocsira.
2015. ápr. 16. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudok kocsi nélkül élni jelen körülmények között ezért beszámíttatom
2015. ápr. 17. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha elég a pénz, akkor megtartom a régit is, majd eladom valamikor, szeretem ha sok autó van az udvaron :D

De a mostani autóm az majdnem 3 millió volt, úgyhogy el kellett adnom az előzőt, másképpen nem tudtam volna megvenni a mostanit. De szerendcsés helyzetben vagyok mert van motorom is, meg egy régi olcsóbb autóm is hobbinak, igy volt mivel járnom addig is.

2015. ápr. 17. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszerű, nem adunk el járművet, használjuk, amíg megy :) Az autó szerintem roncstelepre fog menni vagy ilyesmi, a motorok velünk maradnak örökre. Mivel nem veszünk újat még 10 évente sem, elférnek.

Ha szükség van az autóra, én mellé venném az újat, ki tudja, mennyi idő alatt találok megfelelőt? Bár inkább az eladás húzódna el, az a pénz pedig nem sokat számítana, mert mire lecserélünk valamit, azért nem kapunk sokat.

2015. ápr. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!