Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra H 1.4 tulajoktól...

Opel Astra H 1.4 tulajoktól kérdeznék olajfogyasztás témában? Csak 1.4 benzinmotorral!

Figyelt kérdés
Igaz, hogy az 1.4 motor is eszi az olajat? Ti mit tapasztalatok?
2015. ápr. 16. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Két Opel Astránk van, egy G és egy H Astra. Mindkettőben ugyanaz az 1.4-es láncos motor van (Z14XEP - Twinport). Mindkét kocsiban kb. 160 ezer km van, de eddig még nem tapasztaltam, hogy enné az olajat (1000 kilométerenként ellenőrzöm). Igaz én 15 ezer kilométerenként cseréltetem az olajat.
2015. ápr. 16. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
1.4 corsa H-m van, újonnan vettem, 5 éves, 70.000km-rel, 3x cseréltem benne eddig olajat csak, de enni soha nem ette...
2015. ápr. 17. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ECOTEC van hogy eszi, de az sem mindegyik.
2015. ápr. 17. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem egy H Astrát 1,4 benzinmotorral, majdnem kétszázezer kilométeres futással. 12 ezret tekertem bele és idáig nem tapasztaltam olajfogyasztást.
2015. ápr. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!