Derko340 kérdése:
Mennyire korrekt a Diesel mobil autókereskedés? Érdemes náluk autót nézni? Mennyire lehet velük alkudozni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 15. 22:23
1/4 anonim válasza:
Én két éve vettem náluk az autómat. Teljesen korrektek voltak, és bár az autóval azért volt gond, ez inkább a kora és a futásteljesítménye miatt volt. A szokásos kereskedői trükköket azért bevetették ("siess az előleggel, mert pont ma nézi meg egy vidéki vevő, aki marhára komolyan gondolja és valószínűleg el is viszi..."), de ez megbocsátható :)
2/4 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy ez csak egy üzleti fogás a Dieselmobil részéről, és engem ugyan nem ugrasztanak bele semmilyen trükkel egy vásárlásba, de miután 2 autót is elvittek előlem az elmúlt fél évben, már elgondolkodtam... Ha legközelebb találok egyet, már gyorsabban döntök, mert én még nem nagyon láttam ennyi szép magyar autót egy helyen.
3/4 anonim válasza:
Nekem jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. Ugyan,nem olcsó autókat árulnak, viszont MAGYAR, eredeti kilométeres autókat lehet náluk venni. Én nem tudtam alkudni,de inkább megvettem kiírt áron, mintsem 50-100 ezer Forinton múljon, hogy jó autót vegyek. Nem bántam meg!
4/4 anonim válasza:
Mi tavaly vásároltunk a Dieselmobilnál. Hitelt is vettünk fel, mert a régi tragacsomat nem akarták beszámítani, mondván nem illik az autóparkjukba...na jó,ha nehezen is, de elfogadtuk.Javasolták, hogy hirdessük meg a neten, és szerencsére viszonylag hamar el is kelt.Egyébként kedvesek és segítőkészek voltak,és mindenről részletesen tájékoztattak. Az új autónkat meg nagyon szeretjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!