Enduro motorok vételára szokott ingadozni?
Szeretnék vásárolni egy 125ccm körüli enduro/cross gépet, nézegettem a neten, és 500€ alatt nemigen találni normális darabokat, ha pedig egy ismertebb márkát, pl. yamahát (yz125) néztem, akkor az újabb típusok 1500€ környékén voltak. Ezek az árak szoktak lejjebb/feljebb menni, vagy viszonylag stabilak? Szóval érdemes e várnom, vagy felesleges?
Eesetleg ha személyes tapasztalataitok vannak, nyugodtan osszátok meg velem a véleményeiteket az egyes tjpusokról.
18 éves vagyok, első komolyabb motorom lenne.
A papír nélküli olcsóbb motoroknál hihetetlen gányolások szoktak lenni.
Ezért olyat nézz amin van rendszám és nem a kínálat alja.
Mi újonnan vettünk 9 éve egy yamaha ttr 125-öt. 3-4 évig használtam kb, de az egyetem miatt nem motorozok már vele, 5 éve a garázsban áll, persze 2-3 havonta apám beindítja és megy vele 3-4 utcányit, hogy ne álljon be, illetve friss olaj van benne, légszűrő, gumi cserélve rajta...
Szóval, nagyon megkímélt és megbízható, ha használnám, meg nem fordulna a fejemben, hogy eladjam, de számomra már feleslegessé vált és fater is szólt már sokszor, hogy tegyem fel netre, mert úgyis elmenne hamar.
Én olyan 900 euró környékén fogom eladni, kb 250-270 ezer ft környékén, hogy gyorsan elmenjen!
Bár szerintem 350 et is kérhetnék érte...
Szerintem felrakom majd netre pár héten belül.
Szokott ingadozni, télen általában olcsóbbak, de nem sokkal.
Utolsó, egy ilyen állapotú ttr ára 350-400 ezer környékén mozog, ha nem sürgős eladni(gondolom, mivel leírásod alapján már régóta nem használod), akkor inkább tedd fel drágábban, ígyis megkeresnek majd jópáran, mert ritka és jó motorod van, ráadásul első kézből. Alkudni meg amúgy is fognak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!