150 cm magassághoz milyen kis autót tudnátok ajánlani?
Felesleges kis autót nézegetni.
A feleségem is csak 160 cm, és jelenleg egy Scenic-et hajt, előtte Laguna-ja volt, és nincs teljesen előre tolva az ülés, még vagy két kattanásnyit lehetne előre tolni rajta.
Szerintem bármelyik autón lehet rendes ülés pozíciót állítani egy 150 cm-es nőnek is.
Ráadásul lehet, hogy csak én vagyok olyan hülye, hogy bele se engedném ülni egy olyan ütközési zóna nélküli egérkamionba, mint pl. a Tico.
Anya 153 centi, és nincs gondja semmilyen autóval.
A nagy autókban is csont előre lehet tolni az ülést.
Anyám 155 és Superb-el jár, ami nem arról híres hogy kicsi... Ha csak a magasság az ok, azért nem muszáj, ahogy írták is, lehet állítani az ülést.
Viszont ha csak városba kell szaladgálni, akkor tényleg praktikusabb egy kisebb autó, modernebbeknek már jó a töréstesztje is, meg 60-nál úgysem fog gyorsabban menni egy nagy városban.
VW Polo, Suzuki Swift, Toyota Yaris, Nissan Micra, Renault Twingo, Smart, Seat Ibiza, Peugeot 107, Opel Corsa, Citroen C1-2, Fiat is van ennyiért, bőséges a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!