22adambartok kérdése:
S. O. s valaki ert ehhez?
Figyelt kérdés
80km/h nal elszakadt a vezermu szijj 5.sebessegben ki irta h. low oilpress felre altam egybol utana 3* probaltam indittatni semmi eredmeny 1.6 16v fiat stilo azert ide irok mert legalabb itt jar ember..... a valodi kerdesem hogy nagyon gajra vagta a motort? :/ mert lehet h. megusztam egy szíj szett cserevel ? valaszokat koszonom !2015. ápr. 12. 20:51
1/7 anonim válasza:
Mondhatja neked az ember, hogy a kocsit ne a kipufogóján dugd...
2/7 RRR válasza:
sajnos peched van:
vezérműszíj szett
vízpumpa
felső tömítés garnitura
hengertömítés
olaj
fagyálló
hengerfej felújítás full
munkadíjak
ha ne sérült valamelyik dugattyúd
3/7 anonim válasza:
Ha a szíj szakad akkor elmegy a vezérlés is. Szóval ez nem lesz olcsó mulaccság Csibém! :D
4/7 anonim válasza:
Kiírta, hogy alacsony olajnyomás és még háromszor ráindítóztál? Drága lecke lesz, de most legalább megtanulod, mit jelent az a lámpa.
5/7 petizacc válasza:
Gratulálok elnyerted a nap idiótája címet! :D
Komolyan honnan jött ez a remek ötlet, hogy szakadt vezérműszíjjal ráindítasz az autóra? Az oké, hogy valószínűleg a szakadás pillanatában szétvert mindent amit ért de, hogy még rá is indíts ráadásul háromszor?! XD
Remélem a tanulópénz megfizetése után nem csinálsz még egyszer ekkora baromságot, és a szíj cseréjének periódusára is oda fogsz figyelni!
6/7 anonim válasza:
A leb*szások jogosak fent. Jobban jársz ha veszel egy bontott motort bele
7/7 anonim válasza:
A legtöbb esetben nem maga a szijszakadás bas**a szét a motort, hanem az, hogy mindig újrapróbáják inditani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!