Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pannónia gyujtótekercs jó-e a...

Pannónia gyujtótekercs jó-e a Cseplehez?

Figyelt kérdés

Nos, van egy D Csepel 125-öm és rossz a gyujtótekercse nem találtam sehol semmit hozzá. Csak ezt a Pannónia félét ezzel működne a motor vagy milyet szerezzek hogy menjen ?

[link]

2015. ápr. 12. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a furatok átmérőjében van egy pici különbség. De az utángyártottak többsége méret pontatlan. Szóval lehet jobban járnál egy gyárival amihez olcsóbban is hozzá juthatsz. Ami nem egy utolsó szempont, főleg hogy nem is biztos hogy jó lesz.

Egyébként börzéken lehet találni.

2015. ápr. 12. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
csak nem annyira találtam szépeket:D
2015. ápr. 13. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Az újkorában se volt szép :D (de az akkori szag gépekkel amik közül sokkal tized pontosságot is nehéz volt elérni pontosabb alkatrészeket gyártottak mint mostanában CNC-ven az utángyártottakat. Persze ez nem a gép hibája.)

Nézd meg hogy a megszakító kivezetése meg legyen(az sokról le van szakadva, és láttam már olyan eladó tekercset amin az nem volt meg, de kértek érte pár ezret :D)

2015. ápr. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!