Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e39 523i-re milyen kipufog...

Bmw e39 523i-re milyen kipufogó dobot ajánlotok? Olyan dob kellene ami szépen csöndesen jár ha normálisan közlekedek az kocsival, de ha odalépek neki akkor jól ki hangsúlyozza a 6 henger csodás hangját.

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem az autót és most van rajta egy ilyen retardált honda (nem akartam a hondásokat szidni félre ne értsétek) fílingű nagy átmérős dob ami nagyon csúnyán szól és csúnyán is mutat az autón.
2015. ápr. 12. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyárit.
2015. ápr. 12. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló nagyon jól mondja, csak a gyári. Nekem is gyári van fent, szerintem annál jobban semmi nem hozza ki a hathenger hangját, mert ilyenkor tényleg a motort hallod és nem a kipufogót. Ami most rajta van, az pedig gáz, hondásokra suzukisokra és BMW-re nézve is, ezt szépíteni nem kell és nem is lehet.
2015. ápr. 12. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én is arra gondoltam, hogy szerzek rá gyári dobot mert ősszintész szólva gyári állapotában szeretném látni a teljes autót.
2015. ápr. 13. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!