Citroen C5 (2007-től gyártott) -ről mi a véleményetek?
Elég jó áron lehet őket kapni használtan, szerintetek megérné megvenni vagy inkább egy superb (2008 utáni) -t lenne érdemes? Esetleg még az 5-ös golfokat nézegettem, de igazából ha már veszek akkor olyat szeretnék ami igazán menő és kényelmes autó, viszont azért nem annyira nagyon drága a javíttatása és nem is romlik el túl sűrűn.
És ez a 3 elég jó árban van most. Ti melyiket vennétek és miért?

A C5 futóműve zseniális, mintha egy szőnyegen mennél. Egyébként nem rossz autó, de kétes véleményeket hallottam róla, van aki azt mondja hogy tökéletes, van aki azt mondja hogy egy betegágy.
A Skoda Superb egy kiváló autó, jómagam is használtam egy ideig. Megbízható VW-technika, óriási hely, jó anyagok és kidolgozás.
Octavia is egy nyerő választás lehet, róla is csak jót tudok mondani.
5-ös Golffal nincs tapasztalatom, de elmondanád mennyi a keret? Mert jól felszerelt 6-ost olyan 3-3,5 millió körül kaphatsz, ha az tetszik.
Bár ilyenkor már játszhat a Jetta is.
Köszi a választ!
Golfra max 1.8-2millát szánnék, superb-re és citroenre már 3 is mehetne bőven. Meg annyira nem is tetszik a 6-os golf kívülről, belülről meg majdnem egyformák.
Egyébként azt tudod esetleg, hogy a C5 -ből mindegyik légrugós vagy gyártottak belőle hagyományosat is?

Úgy tudom hogy mindegyik légrugós.
Talán a nagyon alapkivitelek lehetnek hagyományosak, de abban se vagyok biztos.

Olvasgass népitéletet is. Bár most szerencsére nem a "francia szar" válaszokkal találtak meg.
Én annyit tudnák hozzáfűzni, hogy 2011-es Berlingónk volt, 1.6 HDI motorral. 1 évesen vettük 30000 km-el, 2 év alatt bele vertünk 150 ezer kilométert és elég jól bírta.
Skoda Superb-ről is tudok nyilatkozni, bár az I. generációról, 1.9 PD TDI-vel. Nagyon-nagyon jó autó és kényelmes is. PD elemmel sem volt gond a 130 ezer kilométer alatt.
Golfot akkor ajánlanám, ha nem utazgatsz tele autóval sok csomaggal. Városi, elővárosi használatra tökéletes, nem kell nagyobb.
"Ti melyiket vennétek és miért?"
Egy M3-at :D Komolyra fordítva a szót, a 3 közül a Superbet, mert az enyémet nagyon szerettem. Tehát elfogult vagyok.
Üdv, egy BMW-s.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!