Crossmotort szeretnék vásárolni!?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 180cm, mostanában elég megszállottja lettem a motoroknak, szeretnék venni egyet hobbi célból. Komárom mellett, vidéken élek, szóval tele vagyunk erdei utakkal, szántóföldekkel, stb.
125ccm-től 250ccm-ig gondolkoztam, tudnátok nekem segíteni a keresésben, dobnátok pár jó linket? Előre is köszönöm!
2015. ápr. 11. 14:16
11/15 anonim válasza:
Én az Aprilia-t ajánlom, nekem az volt, soha nem volt problémám vele, bár az is igaz hogy ősszel-télen 2-300 000 ft-ot ráköltöttem felújításra. Rotax blokkal van szerelve, amiről tudni illik hogy magasan veri a 125-ös kategóriát, viszont arra készülj hogy drága fenntartani. Itt egy link hozzá: [link]
12/15 anonim válasza:
első mocinak kicsit sok. motoroztál már?
13/15 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy MZ 250-est.Azt nem olyan drága föntartani,fogyasztása se vészes és lehet vele endurózni is.Az az igazság hogy ha nem lessz pénzed egy komoly Japán vagy olasz motort karbantartani akkor semmi értelme megvenned.Csak szívni fogsz vele.Gondold meg.
14/15 A kérdező kommentje:
1-2 éve babettáztam, simpsonoztam, szóval ilyen régebbi 50ccm-es "csodákkal" járkáltam.
2015. ápr. 12. 19:57
15/15 anonim válasza:
ahhoz a motorokhoz erős lesz a 125 2T, de megszokható hamar, attól függ mennyi érzék van a mancsodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!