Mi van, ha rendszám nélkül mér be a traffipax?
Figyelt kérdés
Csomó helyre telepítettek most fix traffikat, de mivan ha mondjuk én egyszerűen csak leszerelem a rendszámot a kocsiról még a traffi látóhatárán kívül, majd nyomok egy gyorshajtást és a következő kanyar után visszateszem. Csak puszta kíváncsiságból.2015. ápr. 10. 22:12
1/8 anonim válasza:
Semmi sem fog történni, nem lehet azonosítani a járgányodat. Persze ha eközben megfog a rendőr, akkor lesz szívás...
2/8 anonim válasza:
Semmi nem történne, de mire leveszed a rendszámot, meg kanyar után visszarakod ugyanott vagy, mintha inkább nem is mész gyorsabban, mint lehetne. Amúgy lehet kapni ilyen rendszámrolót, az jobb megoldás. Csak nagyobb a baj, ha megfog a rendőr vele, mint kifizetni a traffit.
3/8 A kérdező kommentje:
Büntetlenül bemutathatnék nekik 2 kézzel mikulás szakállban, miközben nem is vagyok bekötve és épp a záróvonal másik oldalán feszítek legalább 50-el a megengedett sebesség felett. Gyerek kori álmom, de egyszer valóra szeretném váltani.
2015. ápr. 10. 23:49
4/8 anonim válasza:
valósítsd meg, mert állandóan feszült leszel.
ez a le-fel szerelés macerás, nincs jobb ötleted?
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet inkább rákötök egy kartonlapot. Még dolgozom rajta.
2015. ápr. 11. 10:40
6/8 anonim válasza:
Teljesen megértelek, nekem is vannak őrült álmaim. Csak ez drága lesz, és lehet pár hónapig busszaé vagy biciklivel fogsz járni.
7/8 A kérdező kommentje:
Megtalálnak így is?
2015. ápr. 11. 13:13
8/8 anonim válasza:
Meg hát... Ott vannak a térfiygelő kamerák, meg hát, tuti utánadmennek... De hajrá, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!