Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia SXV 550-es (többi lent)?

Aprilia SXV 550-es (többi lent)?

Figyelt kérdés
Szerintetek őrültség lenne első nagymotornak úgy, hogy szinte csak városba használnám? Váltani tudok motorral is bár most egy robogóm van. Ez szerintem is elég durva kérdés, de néztem ezeket a motorokat és tudom, hogy 60+ lóerősek, de olyanokat láttam, hogy 15kW-os papírokkal vannak műszakiztatva, és ebből gondoltam, hogy nem lenne e húzós A2-be így menni vele? És még milyen A2-be használható, megbízható és normálisan kinéző Supermotot tudnátok ajánlani? én Suzuki drz 400 S-es modellt néztem vagy esetleg Yamaha xt660x, de szeretném utcán és kicsit terepen is használni, de csak könnyű terepen.
2015. ápr. 9. 23:40
 1/1 szerencses85 ***** válasza:
A DRZ-t mindenképpen ajánlnom, nagyon megbízható kis motor, és az erővel sincs gond, illetve a papírok miatt sem kéne izgulnod. Nézzél róla a népitéleten, és a Sportmotor bonctermében leírásokat, jókat írnak.
2015. ápr. 10. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!