Yamaha yz85, Suzuki rm85 vagy a Kawasaki kx85 jobb?
Yamaha->kawasaki->suzuki
Így sorban.
A yamaha a legdrágább talán, de minőségben a legjobb. Aztán kawa, ezzel sem lesz bajod az tuti. Suzuki ezektől lejjeb van, de nem sokkal.
Nem, de ha kezdő vagy, inkább egy 125-ös 4 ütemű kellene...
Mondjuk yamaha ttr 125.
Ennél jobb és megbízhatóbb kezdő motor a világon nincsen, ráadásul használtan ki lehet fogni 300-350 körül es hibátlant is akár.
90 km/h, nekem az van, aszfalton mértük, kocsi ment mellettem.
Egyébként minek a végsebesség? Pályán vagy terepen soha nem fogod kihasználni...
Én 6 éves korom óta motorozok, és most, 17 évesen mondanám, hogy kell a 250-es 4t...
A 125-ös ttr-em 85kg kb és 15 le. A másik jó oldala, hogy egy teli tankkal(5liter) motorozok reggel 10-től délután 18-19 ig úgy, hogy le sem állítom, max inni állok meg vagy dobni egy sárgát :)
Szóval, ennél megbízhatóbb motor a világon nincsen szerintem.
Egyébként én 4t párti vagyok, kevésbé szervízigényes, nem kell kutyulgatni bele az üzemanyagot, tetszik a mély hang a 2t visításával szemben, keveset eszik, és a gázadagolás egyenletes, nem úgy, mint a 2t-nél, ahol a power szelep gondol egyet és xezer fordulaton megdobja a motort....(ugratás előtt veszélyes lehet)
Persze hozzá lehet szokni, lehet érezni a dolgokat, de minek amikor ott a 4t?
Ha nem elég az erő, akkor vegyél 250/450 eset...
Bár egy simson után vicces lenne, ha egyből 250-esre ülnél. Törtek már így csontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!