Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiba a mélyládára rá lehet...

Kocsiba a mélyládára rá lehet fúrni a kondit?

Figyelt kérdés

Van egy 650Wattos ládám és egy 700Wattos erősítőm. Az erősítő a láda tetején van. Vettem egy kondit és most az a kérdés hogy ráfúrhatom-e a láda oldalára?!

Valakitől úgy hallottam hogy a kondit nem szokták és nem is nagyon szabad közvetlen a ládára tenni... valaki tud erről valamit?!

Az lenne a kérésem hogy csak olyan írjon aki ért hozzá!

2010. febr. 19. 12:35
 1/9 anonim válasza:
Elvileg semmi problémát nem okoz, gyakorlatilag a folyamatos vibráció semminek sem jó. Keress neki más helyet...
2010. febr. 19. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Erősítőnek jobban árt , hogy a mélyládán van, kondinak sztem kevésbé, vagy egyáltalán nem. De ha rácsavarozod, egybe ki tudod szedni a rendszert, ha kell a csomiagtartó (táp meg rca kikötve). De legjobb lenne külön panelra felszerelni mindkettőt, mondjuk a csomagtartó oldalára egy mdf lapra.
2010. febr. 19. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Sok ismerősömnek a ládára van felfúrva az erősítő és semmi problémát nem tapasztaltak. Azért lenne így jó nekem, mert sokszor van szükség a csomagtartó teljes méretére és ahogy írtad parktikusabb ha egybe van, így könnyebb kiszedni.

A láda annyira nem rezeg amikor a mélyet adja, legalábbis én nem vettem észre kézzel semmi komolyabb rázkódást.

2010. febr. 19. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Az erősítőt felteheted, de a kondit ne a rezgés miatt
2010. febr. 19. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
De miért, mi baja lesz a rezgéstől, vagy miért árt neki?
2010. febr. 19. 23:59
 6/9 anonim ***** válasza:
azonnal vedd le az erősítőt a mélyládáról,azt a hátsó ülés támlájára szokták felfúrni nagyon nem tesz jót neki.a kondit sem oda rakd inkább fúrd fel valami helyre.nagyon igaza van az előttem szólóknak az erősítőnek nem ott a helye!!!
2010. febr. 22. 15:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem az autóvillamossági csávó mondta aki még bekötötte hogy jó helyen van az ott :) Sok embernél láttam hogy a láda oldalára vagy a tetejére van felfúrva.
2010. febr. 25. 10:12
 8/9 anonim válasza:

Minek ehhez kondi?És legalább ér valamit?

Nekem vígan elment egy 800rms/2000Wmax duplatekercses mély egy 100A-es erőlködöről,csak normálisan be kellett kábelezni.

És ezek valódi teljesítmények,nem ráírt baromságok,mert ugye a tacskóba vagy aucshanba kapható erősítőkön mindig jókat nevetek mikor látom,hogy legalább 500,de van,hogy 2000Wattot ráírnak és 1db 20Amperes biztosíték ott feszít benne:D

Amúgy meg az erősítőm a láda hátlapján volt,és nem lett semmi baja.1centis műanyag hengerek voltak a láda és az erősítő között a felfogatópontokon,és így még jobban is tudott szellőzni,mintha ülés háttámlára rakom.

Ja és ezt csak úgy általánosságba írtam.

2010. ápr. 30. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Már megtörtént a dolog és így vígan megy a dolog :)

Sajnos nekem kellett a kondi mert a gyári kábelek (Renault) nem a legjobb félék, így érzékeny az áramingadozásra. Ez olyan 70%-ban orvosolta a problémát.

A láda MacAudio, az erősítő pedig Blaupunkt, szóval nemhiszem hogy csak kamu lenne a teljesítménye. De jól szól, nem is a wattok miatt vettem :)

2010. máj. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!