Kocsiba a mélyládára rá lehet fúrni a kondit?
Van egy 650Wattos ládám és egy 700Wattos erősítőm. Az erősítő a láda tetején van. Vettem egy kondit és most az a kérdés hogy ráfúrhatom-e a láda oldalára?!
Valakitől úgy hallottam hogy a kondit nem szokták és nem is nagyon szabad közvetlen a ládára tenni... valaki tud erről valamit?!
Az lenne a kérésem hogy csak olyan írjon aki ért hozzá!
Sok ismerősömnek a ládára van felfúrva az erősítő és semmi problémát nem tapasztaltak. Azért lenne így jó nekem, mert sokszor van szükség a csomagtartó teljes méretére és ahogy írtad parktikusabb ha egybe van, így könnyebb kiszedni.
A láda annyira nem rezeg amikor a mélyet adja, legalábbis én nem vettem észre kézzel semmi komolyabb rázkódást.
Minek ehhez kondi?És legalább ér valamit?
Nekem vígan elment egy 800rms/2000Wmax duplatekercses mély egy 100A-es erőlködöről,csak normálisan be kellett kábelezni.
És ezek valódi teljesítmények,nem ráírt baromságok,mert ugye a tacskóba vagy aucshanba kapható erősítőkön mindig jókat nevetek mikor látom,hogy legalább 500,de van,hogy 2000Wattot ráírnak és 1db 20Amperes biztosíték ott feszít benne:D
Amúgy meg az erősítőm a láda hátlapján volt,és nem lett semmi baja.1centis műanyag hengerek voltak a láda és az erősítő között a felfogatópontokon,és így még jobban is tudott szellőzni,mintha ülés háttámlára rakom.
Ja és ezt csak úgy általánosságba írtam.
Már megtörtént a dolog és így vígan megy a dolog :)
Sajnos nekem kellett a kondi mert a gyári kábelek (Renault) nem a legjobb félék, így érzékeny az áramingadozásra. Ez olyan 70%-ban orvosolta a problémát.
A láda MacAudio, az erősítő pedig Blaupunkt, szóval nemhiszem hogy csak kamu lenne a teljesítménye. De jól szól, nem is a wattok miatt vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!