Milyen autót ajánlanátok?
22 éves vagyok. Eddig egy régi kis swift-et szerettem,amit hozzáteszek,imádok.Váltanám,mer' már elég sok gond van Vele,és amúgy is igényem lenne egy kicsit magasabb színvonalú,fiatalos,sportos,de megbízható kocsira.Fontos a megbízhatóság ugye,hogy jól nézzen ki,és ne egye le a gatyámat.Maximum 2.0-es (inkább benzines,de dízeles is szóba jöhet) motorig akarok elmenni,afölé semmiképp.Valamint előnyös lenne (de nem létszükség) a 4-5 ajtó,de 3 ajtósok is jöhetnek. Évjáratba 2000-től felfelé lenne a legjobb,de ha vannak jó,értékálló darabok,akkor arra is nyitott vagyok.Árba pedig 800,nagyon,de nagyon maximum 900 ezer Ft-ig akarok menni.
Eddig amik szóba jöttek:
-Igaz,nagyon nem a megbízhatóságáról híres,de Alfa Romeo 145-146,1.6-os benzinessel,vagy 1.9-es JTD-vel. Imádom az Alfákat,nem tehetek róla.
-Mitsubishi Galant 2.0. Igazából rosszat nem hallottam Róla. Futóművére egy-két panasz érkezett,meg állítólag kicsit könnyen rohad.Formája nagyon bejön,és 5 ajtós.
-Hyundai Coupe,2000-es évjárat körül. Újabb kaszni nagyon drága.Ebből egy facelift-es jó lenne,de ami miatt gondolkozom rajta,az a hely limitáltsága. Elég szűkös hátul,pedig nagyon patent lenne.Állítólag nagyon megbízható,jó vezetni,belül kicsit tesco-s az elmondások szerint,de összességében jó autó.
-Audi A3.Hát kicsit drága Golf beütése van,de nekem nagyon bejön,és egy-két ismerősöm tapasztalatából kiindulva megbízhatóak a dízelesek is.Kicsit szürke szerintem,de a 3 ajtóst is elfogadnám.
-Chrysler Stratus vagy Pt Cruiser.Inkább Stratus,de hátulütője,hogy a gatyámat is leeszi,és a belsőtér annyira nem fogott meg.Külseje nagyon tetszik mindkettőnek,igazi amerikai,vagány verdák.
Várom az ötleteket,ezeken felül.Ami nem mindenbe illene bele a képbe,azt is szívesen meghallgatom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!