17Évesen robogóval külföldre? (Horvátország)
Hello!Kérdésem lenne az lenne, hogy egy kisebb baráti körrel kimennénk nyáron Horvátországba és van köztünk fiatalkorú is!És ez ügyben kérném segítségeteket, mert mindenki mást mond. szülői engedély,jogsi,biztosítás rendben van de nem tudom, hogy a kor miatt nem lesz-e gond külföldön való közlekedés ill. ugyebár robogókon nincs rendszám de elvileg közlekedési felügyelettől lehet kérni valamiféle engedélyt!?
Segítségeteket köszönöm!
8 éve azzal foglalkoztok szóval a 17 éves gyerek 9 éves kora óta..
Ha értenétek hozzá nem vágnátok neki robogóval! A Simson egész más, az váltós, nagyobb a kereke, az utazósebessége, egyszerűbb szerelni és megbízhatóbb is
És amúgy milyen robogód van? remélem metrós..
igen 9éves korunk óta toljuk édes apáink révén!és egy Aprilia sr 2004 (még karbis) malossi mhr team 1 70cm3 malossi mhr főtengő pollini speed control vairátor stage 6 kuplung,harang, és egy szép kis team 2 cső.. és természetesen stage6 csapágyak és szimeringek
De az útnak mindenki egy tartósabb sport szettel menne 2 gyűrűs malossi vas henger illetve egy stage 6 sport kipuff(a homológ kivitel)
Nekem ne mondja senki, hogy a simson jobb mert nem igaz van abbol is 2 db egy s51b 4sebességes 60cm3 4felömlö 21" karbival hosszú 4-el és egy s50n gyári! tiszátba vagyok melyik mennyit bír , megbízhatónak marhára nem modnható
mivel sem tirisztoros sem a megszakítós gyújtás nem egy strapabíró konstrukció illetve szervizelni tény, hogy könnyebb de mivel gyakran kell ezért nem is árt...figyelj ahoz hogy nyáron huzamosabb km-t meg tegyenek nagyob sebességel kell menni mivel az a menetszél túl sokat nem ér és ha egy jó 40fokos melegben a simsonnál szarul van beállítva a karbi és a belső hűtés nem megfelelő 100km ként henger csere..
iyen okos emberke mint 18:04-es inkább meg se szólaljon szerintem..
üdv
Újra 18:54 vagyok.
Örülök, hogy felbosszantottalak.
17 éves vagy és ennyit költesz szutyok műanyagmotorokra? :) barbiházad nincsen, babuci?
vad, nem?
Láttál már valaha férfias képet egy robogóval?:D
Más 17 évesen a leendő kocsiját csinálja, te meg robogót, na gratulálok.
Egyébként utálom a robogókat, többek között a hülye hanhjuk miatt ( nem a kipuffogóra értem, lehet Leo Vince vagy bánomisénmicsoda a fokozatmentes váltónak [variátok] köszönhetően mindig kávédarálót megszégyenítő monotonsággal fog menni.
Meg a kicsi kerekek is irritálnak, felütnek minden kátyúban (ebbe tényleg nem köthetsz bele), és az is zavaró, hogy nem a lábad között van az a műanyag szardarab, így nem tudod olyan jól tartani, mintha a lábad között lenne. Olyan mintha a WC-n ülnél.
Látom nagyon értesz a motorokhoz.
Mit tennél ha a hátsó kereked defektet kapna Horvátországba menet és neked kéne megcsinálnod? Légyszíves írd le nekem pontról pontra hogy mit tennél és mivel.
Ja és Simsonnál nem úgy mennek a dolgok, hogy melegszik aztán hengercsere.
Egyszer nagyon kellett sietnem és nyáron a melegrekordban 42 fokban 20 kilométert mentem nyélgázon.
A hőfokmérő kiakadt (120-ig van skálázva, kb 125-ig van benne hely) és láss csodát, ugyanaz a henger van mostis rajta, és nem volt cserélve, nemvolt fúrva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!