Megéri tuningolni? PL nagyobb kerekek ültetés foliázás meg hasónlok
Csak ha sok pénzed van :) Én akartam az én 206-osomat, de tovább számoltam és nem éri meg.
Bár én olyan ember vagyok, hogy inkább működjön, mint csilli-villi legyen.
Milyen tuningról van szó?
igen, egyáltalán nem mindegy, hogy egy műanyag deszka szpójler meg kívánságlista az első ajtón, plusz egy kivágott kájhacső és a kerekek meg nem tudnak 5foknál jobban elfordulni mert beleérnek a kerékjárati ívbe.
Vagy
Külsőséget hagyod, és belevágsz egy MV6os omega motort váltót és fékeket. Osztán usgyi. Rá egy kellemes matt fekete festés és 17es kerekek (mivel ekkora fékek kellenének rá).
Árban mindkettő hasonló, csak munkában és érdemben van irgalmatlan nagy különbség.
Ha 2107-ed van és azt szeretnéd tuningolni akkor tudok mit ajánlani ,de ha mást akkor gondolkodj el a leírtakon!
Nekem 2105-öm van a nyáron szeretném megcsinálni az elképzelésem:
A kerékjáratot nem bántom ültetés nem lesz mert feleslegesnek tartom, ha nagyobb kerekeket rakok rá nekem 15-ös sárvédőig érő felni az igényem, egy szép festés és letisztult külső, zár eltüntetése az ajtókból ,csomagtartóból... enyhe fekete fóliázás (persze bizonylattal),lökhárítók nélkül,lexus lámpa,első projektoros lámpa,sport tükrök... A belsejét is szépen meg szeretném majd csinálni fekete-piros design-el!
a külsőt illetően német stílust szeretnék (brutál vadállat úthengert) :)
Remélem összejön :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!