Janis21 kérdése:
E46 1.8-as benzines-ről mik a tapasztalatok? E36-ban agyaltam eleinte, de az E46 benzines is feljött mint ötlet. Köszönöm válaszaitokat!
Figyelt kérdés
Tapasztalat alatt értem: típus hibák, motor élettartam, fogyasztás, kasztni, javítás egyéb költségek.2015. ápr. 4. 17:32
1/4 anonim válasza:
E46 1.8 benzines az egyenlő a 316i-vel, a 2001 utáni kiadással. Nem jó ötlet:
1. Akkora típushibái vannak annak a motornak (N42 kezdetű motorkód), hogy a fal adja a másikat. Nem ajánlott.
2. Az E36 árában nem fogsz kapni elfogadható E46-ot, főleg nem egy 2001-től gyártottat. Csak egy bontásra ítélhetőt.
3. Az N42 és M43 motorkódoknál könnyen bele lehet futni egy motorgenerálba, ezért sem ajánlott.
Inkább egy jó E36, amiből olcsóbban lehet jót találni.
2/4 SándorÚr válasza:
Nekem 319 benzin automata van. Volt pár kisebb csipp-csupp hiba inkább bosszantó volt mint vészes, amúgy a kocsi teljesen jó 2hete a Liverpool -Debrecen távolságot oda-vissza hál Istennek minden gond nélkül megjártam, ez szerintem magáért beszél... az enyém már 15 éves szóval rozsda szempontjából kezd elszerencsétlenedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!