Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 1.8-as benzines-ről mik a...

Janis21 kérdése:

E46 1.8-as benzines-ről mik a tapasztalatok? E36-ban agyaltam eleinte, de az E46 benzines is feljött mint ötlet. Köszönöm válaszaitokat!

Figyelt kérdés
Tapasztalat alatt értem: típus hibák, motor élettartam, fogyasztás, kasztni, javítás egyéb költségek.
2015. ápr. 4. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

E46 1.8 benzines az egyenlő a 316i-vel, a 2001 utáni kiadással. Nem jó ötlet:

1. Akkora típushibái vannak annak a motornak (N42 kezdetű motorkód), hogy a fal adja a másikat. Nem ajánlott.

2. Az E36 árában nem fogsz kapni elfogadható E46-ot, főleg nem egy 2001-től gyártottat. Csak egy bontásra ítélhetőt.

3. Az N42 és M43 motorkódoknál könnyen bele lehet futni egy motorgenerálba, ezért sem ajánlott.

Inkább egy jó E36, amiből olcsóbban lehet jót találni.

2015. ápr. 4. 17:43
 2/4 SándorÚr ***** válasza:
Nekem 319 benzin automata van. Volt pár kisebb csipp-csupp hiba inkább bosszantó volt mint vészes, amúgy a kocsi teljesen jó 2hete a Liverpool -Debrecen távolságot oda-vissza hál Istennek minden gond nélkül megjártam, ez szerintem magáért beszél... az enyém már 15 éves szóval rozsda szempontjából kezd elszerencsétlenedni.
2015. ápr. 4. 18:33
 3/4 SándorÚr ***** válasza:
Ja E46
2015. ápr. 4. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szrintem is legyen inkább E36.
2015. ápr. 8. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!