Amikor nem vezetsz, hol szeretsz ülni az autóban? Elől vagy hátul?
A legbiztonságosabb hely a vezető mögött hátul.
Ott szoktam ülni, lévén a feleségem kisnövésű, így ott hatalmas hely is van, nagyobb mint elől az anyósülésen. Ráadásul az asszonnyal sem kell beszélgetnem :)
A lányom meg imád elöl ülni.
11es: ha többen megyünk az én férjem is mögöttem ül, kb egy sorral előrébb vagyok, az anyósüléshez képest :) vezet ő eleget így is.... igaz ő közbe szivesen beszélget velem.... :) ha ketten megyünk akk mellettem ül.
bocs az offért.
Én is anyósülésezek, de mióta a kresz tanfolyamot csinálom, tényleg fárasztó, mert fejben én is vezetek, parázok, hogy a szemben közlekedőtől elég nagy-e a távolság, kikanyarodik-e elénk jobbról a jármű stb. :D
A páromnak is viszonylag friss a jogsija, szereti, ha felhívom a figyelmét a táblákra pl, sebességkorlátozásra, település vége táblára. Mivel az országban még nem vagyunk annyira ismerősek az utakon, én szoktam neki navigálni, ő is szereti, meg én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!