Honda nsr 125 50-es papírokkal?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy 125os motort lehetőleg Hondát, láttam olyanokat, hogy 125ös motornak 50es papírjai vannak és így használják akkor ez pontosan mit takat? Tehát akkor az vezethető B jojogosítvánnyal is akár vagy csak A? És ez nem illegális, hogy így mennek vele?2015. ápr. 3. 12:51
2/5 anonim válasza:
Olyan, hogy "50es papírok" nem létezik. Ezeket a 125ösöket úgy adják le, hogy megírják az adásvételit amibe nem 125 köbcentit írnak, hanem 50et, és a motornak nincs se forgalmija, se rendszáma. Forgalmi és rendszám nélküli jármű használat, biztosítási csalás, és kategóriára nem érvényes vezetői engedély, baromi nagyon lehet vele bukni. Több 100ezer forint büntetés, és 2 éves eltiltás.
4/5 anonim válasza:
50-es papir nincs, ugyanis ez a lényeg, hogy az 50-eseknek nincs papirjuk. Igy nem is kell semmi papir, hanem 50-esnek hazudod, és rendszám nélkül jársz. De egy komolyabb rendőrt kifogsz, és neked annyi.
5/5 anonim válasza:
A büntetésed annyi lessz mint a motorod ára kb ...
Nem éri meg ilyenekkel foglalkozni, é is inkább leraktam a könnyített A1 et 50 euer ftbol megvolt és vettem ehy rendszámos 125 2 T motort 11 kw forgalmival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!