TSkull kérdése:
Az 1.6-os vagy az 1.88as motorok jobbak?
Figyelt kérdés
Persze, így lesarkítva hülye kérdés, de bővebben arra gondoltam, hogy megéri-e az 1.8as változatot venni egy Opel Vectrából, vagy Astrából. Csak, mert vezettem 1.6ost 101 LE-t, és elég lagymatag, és nem tudom, hogy az 1.8 125-LE mennyivel nyújtana többet, és megéri-e a többlet fogyasztást? Egyáltalán mennyi ez a többletfogyasztás, mert a Spritmonitor.de-n mindkettőre a nagy átlag ugyanannyi. Valakinek valami tapasztalata?2015. márc. 31. 16:34
1/2 anonim válasza:
Én is vezetem 101le-s astrát-vectrát nem volt lagymatag vagy mi...lusta?fogyasztásban sincs nagy külömbség,ha vectrát akarsz 1.8 alatt ne vegyél,az én véleményem az abból a 2.0 -es az igazi.Teljesitmény súly arány...Az 1.8 as motorok némelyike le van butitva gyárilag,miért azt nem tudom de sokkal többet ki lehet hozni belöle.Még annyit szerintem meg éri az a többlet fogyasztás de ez az én véleményem csak...
2/2 anonim válasza:
vectra-ba szerintem megéri az 1.8-ast az 1.6-os helyett, ha csak nem vagy fillérba**ó. Nem fogyaszt annyival többet, mint amennyivel jobban megy ha azt kívánja a helyzet. Fogyasztásban max egy liter a kül ugy gondolom, és ez is városi használat esetén, ami pedig 9-10 litere ezeknél az autóknál, tehát arányában 10 % körüli, de lehet hogy nincs is ekkora kül., inkább csak fél liter... országúton vagy pályán meg sztem alig van különbség, de a plusz 25% teljesítmény ami ott van ha kell az jelentős azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!