Dellorto karburátorban lehet cserélni fúvókát?
Figyelt kérdés
Derb senda drd 70 ben gyári karbi. Nemtudom most hanyas van benne de azthallottam 21mm-eset raktak be a 70es hengerhez. Kitudom cserélni benne?2015. márc. 24. 21:30
1/6 anonim válasza:
Majdnem minden karburátorban lehet cserélni fúvókát. Viszont a 21 mm nem fúvókaméret lesz, hanem a karburátor torokátmérője. A torokátmérő fix, a karburátoröntvény határozza meg. Bizonyos karbiknál kicsit lehet bővíteni rajta marással, de ezt óvatosan kell végezni, nehogy túlságosan elvékonyodjon az anyag.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja ertem es akkor fuvokacserevel semmit nem erek el?
2015. márc. 25. 22:03
3/6 joco5582 válasza:
Az előző kommentelőhöz: Teljesen jól be lehet állítani a jelenlegi gyári karbidat is a nagyobb hengerhez. Nem kell feltétlenül nagyobb karburátor. Viszont úgy látom nem értesz hozzá és a karburálás szakértelmet tapasztalatot és eszközt igényel.
Egy otvenes motor rossz beállítás mellett sem megy tönkre. De a 70est már könnyű tönkre vágni. Mindenképp ajánlatos lenne hozzáértőnek megmutatni. Vagy segítséggel állítgatni
4/6 joco5582 válasza:
#3: Most olvasom vissza, 2es kommentelő hasznos infót adott megy a like csak kiegészíteni akartam 😃
5/6 A kérdező kommentje:
Na elmentem az aprilia szervizbe, raktak ra egy 17,5mm-es dellortot, allitgattak es most egeszen jol megy. Ja es garantaltqk nekem h a fogyasztasa nem fog nőni. Szeritetek ez lehetseges vagy csak kamuztak?
2015. máj. 17. 10:56
6/6 joco5582 válasza:
Lehetséges. A fogyasztás amúgy is inkáb vezetési stílustól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!