Milyen motort vegyek a fiamnak?
Inkább váltós motort vegyél neki: Gyorsasági - Aprilia Rs 50, Yamaha TZR 50/80, Honda NS1, Cagiva Prima, Derbi GPR, Rieju RS1/RS2
Enduro: Yamaha DT, Derbi Senda, Aprilia RX
Szerintem felesleges a váltós motor, ilyen kis motornál hülyeség 4-et, vagy 6-ot váltani, mielőtt elérné a 60-at :D
Én egy vagány sportos robogót ajánlanék pl. Yamaha Aerox, Gilera Runner, ezek 180.000 ft körül mozognak használtan, amennyiben kevesebb a keret, Honda X8-RS.
Ilyet is csak az mond, aki nem ült még jó robogón :D
A váltás meg olyan dolog, hogy azt nem kell évekig gyakorolni, majd ha lesz nagymotorra jogsija, megtanul 1 hét alatt váltani.14 évesen még éppen elég a forgalomra, környezetre figyelni.
Egyébként nekem van mindkettő, egy S51 B valós 13000km-rel, és egy Gilera Runner PJ 14000-rel (az órájában :D)
A Simson futóműve vajpuha, ellenben a Runner sportos, kemény (sokszor túl kemény), az ülések mindkettőn jók, a Simson fékjei gyengék, a motor inkább csak kisebb városban elég erős, ezzel szemben a Runner fékjei brutálisak, és a gázra is szépet harap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!