Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel omega 2. 0 16v mi lehet...

Csabettu kérdése:

Opel omega 2. 0 16v mi lehet vele?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy opel omega 2.0 16v típusú személyautót és hazafelé kivillant az olaj lámpa megnéztem a nivot volt benne olaj újra elindultam és egy idő után megint kivillant és olyankor szelep hangja van ismét leálitom várok egy picit vissza inditom megyek vele vagy odalépek neki akkor kezdi elöröl ez miért van?
2015. márc. 23. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szervibe vele, ha még nem késő.
2015. márc. 23. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidd vissza akitől vetted, aztán kérd vissza a pénzed. Ez kemény átverés.
2015. márc. 23. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Hívtam és már nincs pénze nem tud mitcsinálni. De mégis mi lehet a gond?
2015. márc. 23. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Valami gond van a kenési rendszerrel. Ezt itt találgatni teljesen felesleges, vidd szerelőhöz (vontatás, tréler).

Jó eséllyel már a csapágyak, vezérmű (szelephang), hengerek, dugattyúk is szanaszét vannak kopva az olajhiány miatt. Kezdjél keresgélni bontóban ilyen motort aztán csere.

Sajnos ezt megszívtad mert nem nézetted át hozzáértővel az autót, azt meg bizonyítani nem tudod hogy az előző tulaj tudott a problémáról, mert az kell hozzá hogy pert tudj nyerni ellene. De különben is baromi sokáig tartana pereskedni. Na mindegy, nem kell nagyon elkeseredni, kicseréled a motort aztán jó sokáig megtartod az autót. Jelen körülmények között ez a legokosabb dolog amit tehetsz.

2015. márc. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!