Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a funkciója az autó tetején...

Mi a funkciója az autó tetején lévő légbeömlő nyílásnal?

Figyelt kérdés

2015. márc. 23. 15:22
 1/9 dirtboy ***** válasza:

design ha ilyenre gondolsz

[link]

2015. márc. 23. 15:25
 2/9 Trafó1 ***** válasza:
Hát , hogy be vagy kiömöljön a levegő, valamikor karburátor szívótorok, vagy olajhűtő van mögötte de valamikor csak kinézet miatt, néha a motor nem fér a motorház alá, igaz akkor a tető alakját változtatják, néha csak a jobb átszellőzés miatt van.
2015. márc. 23. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De én az utastér tetején lévőre gondoltam.

2015. márc. 23. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol a pokolban látsz te az utastér tetején légbeömlőt?
2015. márc. 23. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Dizajn egyfelol, szuksegszeruseg masfelol: raliautokon az ablakok altalaban nem lehuzhatoak (biztonsagi okokbol ugye muanyagra cserelik oket), ugyhogy valahol be kell engedni a friss levegot. Ha fent van ilyen legbeomlo, arra szurot is lehet szerelni, es akkor nem fulladnak meg a portol sem.
2015. márc. 23. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezekre gondoltam.

[link]

[link]

2015. márc. 23. 16:02
 7/9 A kérdező kommentje:
És ha nem rally autóról van szó akkor az csak dizájn elem?
2015. márc. 23. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, hogy rally autóról van szó? Hát, kérlek szépen, ott arra szolgál a légbeömlő nyílás, hogy azon keresztül ömöljön a lég. Be.
2015. márc. 23. 16:14
 9/9 Dörmögő ***** válasza:
Rally autón nem tudom hogy számít-e, de nagyon sok komoly terepre készült autónál van fönt a légbeömlő, hogy esetleges vízen való átkelésnél ne kerüljön víz a motorba. Annyi ötletem lenne még hogy ha fentebb van a csonk akkor kevesebb port szív be.
2015. márc. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!