Milyen nyári gumit vegyek, előző 225 45zr17 volt?
Vettem egy kocsit tavaly nyáron, amihez volt egy felni, az alábbi gumival: Hankook 225 45zr17. A gumi már eléggé lehasznált, ezért vennék egy újat, de milyet?
Milyen márkát válasszak? Viszonylag keveset megyek a kocsival, de azért azt nem szeretném, ha kimegyek majd autópályára akkor durr-defektet kapjak.
A másik kérdés: hol vegyem meg?
Az én autómon is ilyen a gyári gumiméret. Nekem Goodyear Eagle F1 Assymmetric 2 van rajta már 5 éve. Nekem tetszik, a mintázata is jó, jól tapad, nincs vele semmi bajom. Rendszeresen hosszútávon autópályázok, így a gumin nem spórolnék soha, mindig prémium kategóriása veszek. Ebből olcsóbb webáruházakban is 120-130eFt egy szett.
Ha valaki keveset autózik és árérzékeny, lehet jobb megoldás egy kevésbé prémium kategóriás gumi. Egy olcsó teszkós gumi sem fog attól szétdurranni, mert egyszer-kétszer felpörgeted 130-ig.
Szóval lényegében a pénztárcádra van bízva. Én a Goodyear, Michelin, Continetal hármasból szoktam válogatni téli és nyári gumik esetben is. Eddig mindig elégedett voltam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!