Honnan tudom meg hogy hany utemu a motorom? Bocsi a hulye kerdesert. Malaguti Crosser
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 08:59
1/5 anonim válasza:
Asszem az egy robogó ugye?
A robogók általában kétütemüek
A ketütemü motorban a kenést a benzinbe kevert olajjal oldják meg
vagyis ha kétütemű motorolajat szoktál venni hozzá akkor kétütemű:)
De ha nem vettél hozzá és kétütemű akkor gyorsan tönkremegy és akkor rájösz hogy kétütemű:-D
2/5 A kérdező kommentje:
Most vettem nem reg.Benzint tankolok bele eddig is az ment bele elozo tulajnal es az olajnak kulon tartaly van.Szoval ezt hivjak 4T-nek?Igen robogo egyebkent
2015. márc. 22. 10:16
3/5 anonim válasza:
van különolajzású robogó is, amibe nem otthon kell keverni a benzint mint a Simsonhoz, hanem olajtartájba 2T olaj, tankba tiszta benzin és kész, magának keveri. Olajszintjelző lámpa mikor villog akkor már jelzi hogy fogy az olajtartály és tölteni kell bele. A Malaguti Crosser amúgy kétütemű, szóval 2T olaj kell bele. Olajat kine felejtsd mert úgy jársz mint én anno a Barkas-sal, addig pofáztunk mig a 33 liter benzinhez az 1 liter olajat nem öntöttem be, furcsa is volt a dolog mert a tiszta benzinnel úgy ment mintha seggbe rugták voltna de nem tartott sokáig az öröm mert megragadt a kicsike.
4/5 A kérdező kommentje:
Vagom koszi szepen a valaszokat!
2015. márc. 22. 12:18
5/5 anonim válasza:
ha külön töltögetsz olajat akkor káétütemű
A mai robogóknál már így van
Ez azért is jó mert a külön olajozás elbacodik, akkor mehet a kukába a robogó.
Ez a modernizáció:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!