Mitől indulhatott ma nehezen az autó?
Figyelt kérdés
Ford Fiesta 1999-es, benzines. Eddig mindig elsőre elindult, de ma reggel vagy 4-5 alkalommal is el kellett fordítanom a kulcsot mire elindult. Kiálltam és míg becsuktam a kaput leállítottam a motort, ekkor már csak 2x kellett gyújtást adnom. Kb. 2-3 km után újra megálltam 1 percre, ekkor már elsőre indult, de ugyanazzal a kínlódós hanggal kezdte mint reggel. Mi lehet ez? Vigyem szerelőhöz? Bocs ha szakszerűtlen a leírás, de nő vagyok, nem értek hozzá túlságosan2015. márc. 21. 08:16
1/2 anonim válasza:
Valószínű, hogy az akksi kezdi megadni magát.
2/2 anonim válasza:
Én nem az aksira gyanakodnék. Ha tekeri rendesen az önindítót, akkor talán levegős az üzemanyagrendszered. Ha van egy kis repedés, ahol fals levegőt szív, akkor szokott ilyet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!