Valóban lehet hallani egy láncos motoron, hogy mikor csereérett a vezérműlánc?
Figyelt kérdés
Jelenleg szép, csendesvjárása van, de használt autóként vettem. Így nem adok a km állásra. Több mint valószínű, hogy nem annyi van benne. Ford fiesta. 1.3 benzin.2015. márc. 21. 07:31
1/5 anonim válasza:
Nem mindegyiknél hallani, de sokszor igen. A "lánchang" eléggé feltűnő.
Persze ez az írás is érdekes:
2/5 A kérdező kommentje:
Nos ez egy 97-es fiesta. Semmi modern szuper szigetelés nem jellemzi. Az utastér és a futómű csendes, de mindig figyelmesen hallgatom a motorhangot mellette állva is.
2015. márc. 21. 07:55
3/5 anonim válasza:
Én fél éve vette autót,és sikerült nagy nehezen megtudni,hogy mikor volt cserélve a vezérműszíj. A válasz az volt,hogy soha (13 éves és 155.000 km-es autóról beszélünk) Az ütő kb. megállt bennem , majd aztán ámulatba estem,hogy ez aztán a minőségi cucc. Onnantól kezdve csak imádkoztam,miután beszereztem az alaktrészeket,hogy eljussak egy motorgenerál nélkül a szerelőig. Szerintem ha nem siekrül kiderítened,akkor jobb cserélni,mert ilyennel nem érdemes szórakozni. Nem tudom a tiéden mennyiért cserélik, az enyém 150.000Ft (nem gyári alkatrészek,mert az 210 lett volna) volt (Mitsubushi) de bőven megérte,ha azt veszem,hogy nyugodtan indulok el vele,és pontosan tudom,hogy mennyit futott.
4/5 A kérdező kommentje:
Ok, de nekem nincs vezérműszíjam. Az enyém láncos.
2015. márc. 31. 19:29
5/5 anonim válasza:
Ugyan azt a funkciót látja el és ha elszakad (amit a szíj meg lánc is tud) akkor az összes szelep mehet a kukába onna indul a dolog, és jó eséllyel a dugattyúk se ússzák meg épp bőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!