Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valóban lehet hallani egy...

Valóban lehet hallani egy láncos motoron, hogy mikor csereérett a vezérműlánc?

Figyelt kérdés
Jelenleg szép, csendesvjárása van, de használt autóként vettem. Így nem adok a km állásra. Több mint valószínű, hogy nem annyi van benne. Ford fiesta. 1.3 benzin.

2015. márc. 21. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegyiknél hallani, de sokszor igen. A "lánchang" eléggé feltűnő.

Persze ez az írás is érdekes:

[link]

2015. márc. 21. 07:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nos ez egy 97-es fiesta. Semmi modern szuper szigetelés nem jellemzi. Az utastér és a futómű csendes, de mindig figyelmesen hallgatom a motorhangot mellette állva is.
2015. márc. 21. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én fél éve vette autót,és sikerült nagy nehezen megtudni,hogy mikor volt cserélve a vezérműszíj. A válasz az volt,hogy soha (13 éves és 155.000 km-es autóról beszélünk) Az ütő kb. megállt bennem , majd aztán ámulatba estem,hogy ez aztán a minőségi cucc. Onnantól kezdve csak imádkoztam,miután beszereztem az alaktrészeket,hogy eljussak egy motorgenerál nélkül a szerelőig. Szerintem ha nem siekrül kiderítened,akkor jobb cserélni,mert ilyennel nem érdemes szórakozni. Nem tudom a tiéden mennyiért cserélik, az enyém 150.000Ft (nem gyári alkatrészek,mert az 210 lett volna) volt (Mitsubushi) de bőven megérte,ha azt veszem,hogy nyugodtan indulok el vele,és pontosan tudom,hogy mennyit futott.
2015. márc. 30. 20:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, de nekem nincs vezérműszíjam. Az enyém láncos.
2015. márc. 31. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan azt a funkciót látja el és ha elszakad (amit a szíj meg lánc is tud) akkor az összes szelep mehet a kukába onna indul a dolog, és jó eséllyel a dugattyúk se ússzák meg épp bőrrel.
2015. márc. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!