Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bennetek nincs ez mindig...

Bennetek nincs ez mindig tolatva parkolás kényszer?

Figyelt kérdés

Csak egy 4 méteres autóm van, de valamiért ezt szoktam meg. Sokszor körülnézek és sokkal nagyobb kocsik is beállnak simán orral.

Nem tudom miért alakult ez ki nálam. :D

2015. márc. 19. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is tolatva parkolok, de amúgy célszerű. Ha pl. egy útról tolatva beparkolsz két kocsi közé, mielőtt megkezdenéd a parkolást, jól látsz mindenfelé. Viszont ha orral álltál be és ki akarsz majd állni egy hosszú autónál alig látsz valamit amíg ki nem engeded a hátulját. A kresz is azt tanítja hogy tolatva célszerű parkolni.
2015. márc. 19. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem 4,8m az autóm , de mindig orral állok be. Így szoktam meg.
2015. márc. 19. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én majdnem mindig tolatva parkolok.
2015. márc. 20. 01:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is mindig tolatva parkolok.

Könnyebb be és kiállni így. Biztonságosabb is, ha esetleg, téli idő van, párásak az ablakok, lefagytak stb akkor is könnyebb elindulni előre

2015. márc. 20. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam itt, hogy mekkora királyság tolatva parkolni a bevásárlóközpontokban, mert utána egy mozdulatból el tudsz indulni, stb. Nem is gond nálam a tolatás, kipróbáltam a múltkor, és alig tudtam bepakolni a csomagtartóba a cuccokat...
2015. márc. 20. 07:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogyha nem akarok sokmindent vásárolni akkor én is tolatva állok be, de ha telepakolom a bevásárló kocsit akkor célszerűbb orral.
2015. márc. 20. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:

4.5m -es autómmal mindig tolatok ha lehet.

A bevásárlóközpontokban ott igen, én is előre vagyok kénytelen beállni, mert a csomagtartó kívülre kell.

2015. márc. 20. 08:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindig tolatva parkolok. Természetesen kivételt képez, ha nagyon sok csomagot kell pakolni, vagy esetleg olyan a parkoló kialakítása, hogy nem az célszerű.

Sokkal egyszerűbb elindulni aztán, és tolatva pontosabban lehet "odatenni" a kocsit, ez a kormányzás geometriájából adódik. Aki orral áll - biztos vannak kivételek - de figyeljétek meg, sokkal több áll ferdén a parkolókban.

Régebben - huszonéve szinte minden kocsi háttal parkolva állt a lakótelepi parkolókban is, ma meg a többség orral áll, nem tudom miért alakult így ki.

2015. márc. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!