Nem undorító egy szép autó valami után gyártott trágya OZ, Borbet vagy akármilyen felnivel?
Szerintem annyira lerontja a kocsi összképét, hogy nem igaz. A legtöbbször a formája nem is passzol. Egy gyárival, viszont gyönyörű lenne.
Ezt a tulajdonosa, hogy nem látja?
Értelmes ember izlésről nem vitatkozik!
Egyébként meg mi az hogy után gyártott Oz meg Borbet!?!?Ezek mind neves gyártók!!Vagy te típusidegenre gondoltál?Én meg amúgy a gyári felniktől okádok,úgyhogy még szerencse hogy nem vagyunk egyformák!!!
A jó típusidegen felni, amit te gagyinak gondolsz rengeteget nyom a megjelenésen. Csak tudni kell színt, méretet és formát választani. Ezek a komolyabb felnik, mint pl az OZ is, lényegesen szebbek. Az már ízlés kérdése, hogy melyik autóra melyik passzol.
De mutass képet olyanról ami nem tetszik. Google kidob rá ezer olyat ami viszont nagyon pofás
Nyilván pont a Rotiform gyárt olcsó sz*rt:)
300 dollár/db
Szerintem vagy csak trollkodás a kérdés, és feleslegesen írtad ki.
Vagy fogalmad sincs a felnigyártásról, ezek nem hátul a fészerben kifaragott alkatrészek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!