Mikor fog megjönni a jogosítványom?
Mit számít mikor jön meg?
Ha vezetni akarsz fogod magad és mész, úgysem állít meg a rendőr, ha igen, megmondod a neved és majd látni fogja a rendszerbe a vezetői engedélyt azt kész.
jólvan szavazzatok le.. :D
aztán a sok nyomi a jogsival olyan bénán közlekedik, hogy ha rajtam múlt volna sose kapnak jogsit!
más meg aki tök normálisan megy/menne rohadt pénz miatt nem tudja megcsinálni és nem mehet.
7-es.
Vezetni csak jogsival lehet. Az jelenti azt, hogy tudsz vezetni/alkalmas vagy vezetésre, és ismered a szabályokat.
Bárki odaülhet jogsi nélkül vezetni, és szerintem te se örülnél, ha egy ilyen előtted menne az úton, szembe veled, mert azt hiszi, hogy Angliába van.
pl epilepsziás meg szellemi fogyatékos hogy a rákba kaphatott jogsit???
az egyet ismerek, busz ajtót megfejelte és ennek van jogsija.
szal hagyjuk már ezt a rózsaszín plasztikot...
csupa barom meg nyomorék van az utakon és nem tudom, hogy ismeri a kreszt, de, hogy nem tartja be az tod ziher!
akkor meg mit is ér ez? ja igen, lehúznak rólam 1 rakás pénzt és kb ennyi a jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!