Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy motort én...

Szeretnék venni egy motort én simson schwalbera gondoltam és szeretném meg tudni hogy mik a gyakori hibái, mi romlik el rajta milyen a szerelhetősége mennyivel megy hogy megy?

Figyelt kérdés

2015. márc. 17. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Hali!

A szerelhetősége nagyon egyszerű most újítok fel éppen sose láttam ennyire közelről Cukrász a szakmám de ha van huzalmad javítgatni akkor nincs gond vele.Amire panaszkodnak az a váltó része illetve hogy köpi a gyertyát ha vennél akkor csak turbósat vegyél KR51/1 a száma a kipufogó a bal oldalán van ami jobbos az már Kr51/2 és sok gond van vele!!!

kb50-65km/h a vége, alkatrészek ára motorhoz képest jó csak a kaszni elemek piszok drágák! a motor teljes felújítása kb100,000Ft amiben a majdnem benne van a festés is de akkor már szalonos a gép!

Viszont amennyibe lenne a gép inkább ajánlom a gilera runner sp 50-70 ccm 2004 évj.tól kb 125-170 ezer között szupereket lehet kapni nagyon mennek tartósak fenntartása átlagos ha vigyázva volt rá.Tapasztalat a vége akár100Km/h is lehet papírost keress!

2015. márc. 18. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!